Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bolec 33 lata

czy to nie dziwne ze nikogo caly wieczor i noc nie ma na kafe z zalogowanych?

Polecane posty

Ja nie pije alkoholu, bardziej sie nastawiam na palenie EKSTRAWAGANCKICH papierosow, dziwne, że Djarumy w Polsce kosztowały 17, a tutaj w anglii 10 funtow za to samo :/. Jeszcze Sobranie pieknie wygladaja, bede sie delektowal :). I moze jakies thc

Gość gość
dziekuje wam kochani za zyczenia i milo spedzony czas trzymajcie sie pa X Też dziękujemy dobra Duszyczko.

Gość gość
Teraz djarumy o ile są w hurtowni chyba są droższe. Zresztą to ciężko przeliczać. W irl fajki po 8 eu z hakiem najtańsze. W pl chyba z 16 zeta.

W 2013 kazde djarumy kupowalem po 16,25 bodajze. To chyba byly najdrozsze papierosy dostepne, dlatego je wtedy bralem, bo fajnie bylo gdy codziennie jak chcialem papierosy, to kupowalem inna paczke, i mi sie uzbieralo z 35, mam nadzieje, ze mi w polsce nie wyrzucili pustych paczek bo bedzie mi smutno, taka mala pamiateczka bo mi wtedy dobrze bylo....

Gość gość
Ciężko je dostać, najczęściej w hurtowni, bo w kioskach nie widziałam. ale właśnie palę fajkę, to symbolicznie zdrówko.

U mnie w wlkp jest cos takiego jak trafika, w pazdzierniku nadal byly, ale nie te co chcialem, a chcialem djarumy super. 17,xx cos juz kosztuja

Gość gość
Ja w zasadzie to pale inne. Ale paliłeś te smakowe co sam włączasz smak? Camele na przykład. Za granicą ofc. Są mentole, albo mentol i turskawka. Bardzo dobre.

W djarumach nie ma zadnego klika w filtrze, bodajze caly filtr ma smak gozdzikowy, filtry nie pamietam jakiego koloru, sa krotsze i ciensze niz zwykle, i jeszcze paczka w srodku oddzielona miedzy 10 sztukami, zapach z pudelka, jakie to bylo piekne jak sobie w miescie szedlem w kaliszu i jaralem obok przystankow autobusowych

Gość gość
Wiem jakie są djarumy. Tamte ci podaję jako zajawkę, też są dobre.

Gość gość
Dobrze ludziki ja też lulu , jeszcze raz wam spokojnych świąt, ekstra prezentów i dobrej nocy.

Mentoli z uk to jaralem chyba juz 4 rodzaje, silkcut bardzo fajne sa, akurat pierwszy raz je dostalem w polskim sklepie u mnie w miescie xD Fajne opakowanie malutkie i 20 papierosow w srodku, polecam. Camele mentolowe chyba probowalem w polsce, tak mi swita. Na pewno slimy palilem w zeszlym roku camele, a z clickiem mozliwe. Ale to nie smakuje jak papieros, nawet Embassy za 9,70 funtow w sainsburys smakuja jak szsziet a za ta cene juz sie powinno cos ciekawego miec moim zdaniem. Cos co chociaz ladnie wyglada i cieszy oko