Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przed chwilą wruciła moja żona z wigili w pracy???

Polecane posty

Gość gość

tak nawalona że nie mogla otworzyć musiałem wnieść zwłoki wygląda marnie bez butów rajstop i majtek dziury czerwone obie uda i krok w s*****e stanik rozpięty na cyckach szyi i twarzy zaschnięte ślady chyba tego samego co w kroku szminka rozmazana włosy też pozlepiane no widać wigilia była udana zrobię parę fotek na pamiątkę ciekawe co mi powie jak się obudzi

Gość TixTom
Że cię kocha.

Gość gość
Hehehehe

Gość gość
może zarabiała tak na słownik ortograficzny dla Ciebie pod choinkę :(

Gość gość
zaś ta cnotka ze slownikiem ortograficznym,ej babo kiedy bylas dymana ostatnio?:-P

Gość gość
We wtorek ;-)

Gość święty przemysław
gfh

Gość gość
to chyba cie niedopiescil do konca,ze robisz przytyki komuś;-)

Gość gość
podniosła mi nieco ciśnienie dlatego siedzę w necie leży teraz w salonie na dywanie a do wyra nie będę jej targał bo bety zapaskudzi a mył jej nie będę no i na twardym szybciej dojdzie do siebie

Gość gość
pewnie jej dali tabletke g****u i cala firma se poskakala:-D ,dziewczyna jest niewinna;-)

Gość gość
A może ktoś ją zgwałcił gdy wracała do domu? Jest pijana i nieprzytomna to nawet nie jest świadoma do końca co się stało. Wątpię żeby jakiś znajomy z pracy puścił ją w takim stanie do domu, jeśli coś między nimi zaszło.

Gość gość
no niestety jak w firmie są mlodzi ludzie to wiaxomo jacy mlodzi teraz są widac to w filmach w tv o szkolach. Mogli sie zabawic nagrac filmik a potem beda ja szanazowac ze mezowi pokaza jak tam komus nie o********* A buj wie teraz wszystko jest mozliwe

Gość gość
nie wiem zero kontaktu na razie gdzieś o piętnastej dzwoniła kochanie dzisiaj szef zrobił wigilię to będę wieczorem no i wróciła rano po jej wyglądzie to chyba opłatka nie mieli i podzielili się nią

Gość gość
Czy to jest do twojej zony podobne żeby w takim stanie wracać do domu? Powiem ci że tylko jakas nic niewarta szmatę z patologicznego marginesu można w ten sposób zostawić. Znasz jej znajomych z pracy? Co to za środowisko myślisz ze byliby w stanie ją tak zostawić? Musieliby miec ja za jakies dno gdyby tak było, z kim ona była dla mnie to jest dziwne. Kto by chciał wiedząc ze kobieta ma męża działać tak jawnie, jesli ktos ja przeleciał to raczej nie byl to jej żaden znajomy. Znajomy najpierw by dopilnował żeby doprowadziła sie do porządku zanim wróci do domu.

Gość TixTom
nie wiem zero kontaktu na razie gdzieś o piętnastej dzwoniła kochanie dzisiaj szef zrobił wigilię to będę wieczorem no i wróciła rano po jej wyglądzie to chyba opłatka nie mieli i podzielili się nią xxx A ty, jako " kochający " mąż nie zainteresowałes się dlaczego żona nie wraca do domu. Pewnie wieczorem też nie dzwoniłes, bo tak, to już byś wiedział czy mowa się plącze i pojechał po nią. Prowo

Gość gość
jak do tej pory to nic takiego się nie wydarzyło a żonka niewiele piła bo słabą głowę ma z tej firmy transportowej znam tylko kilka osób i to niezbyt dobrze żonka tam pracuje w spedycji jeszcze niedawno to dzwoniłem do niej ale zaczęła marudzić że ją nadzoruję to przestałem tak się zastanawiam musiał ją ktoś przywieść i pod drzwi donieść bo żaden taryfiarz by jej nie wziął a w takim stanie to by na policje zadzwonił zresztą po nogach widać że nie szła bo błoto na osiedlu

Gość qestkaa
Tez mi sie wydaje ze prowo

Gość gość
Ale dobre :-)

Gość gość
Pokaz fotki które zrobiłeś

Gość gość
Trafiłeś na sukę i nic nie zrobisz ja bym odszedł od takiej bo jeszcze może zarazić cie czymś.

Gość gość
a ja bym chcial mniec zone co ma charaker suki i mnie zdradza a potem tuli sie , placze i przeprasza

Gość coldasice
7:10 jeśli jesteś dość samczy to mógłbyś być ze mną, jestem złą dziewczynką, uwielbiam kłamać, ukarałbyś mnie? :classic_cool:

Gość gość
To umów się ze mną na sylwka to wsadzę ci za karę butelkę po szampanie

Gość gość
rozczarowałeś mnie prymitywie 💤🖐️))

Gość gość
Dlaczego starałem się być dość samczy :-)

Gość gość
No i co jak się wytlumaczyla?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona gnojna to wieś w województwie opolskim w powiecie brzeskim w gminie grodków