Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam najgorsze swieta kto mnie przebije?

Polecane posty

Gość gość

Wrocilam na swieta do domu (studia w innym miescie). Juz mam ochote wracac. Toksyczny dom - matka sie ciagle drze, ojciec alkoholik. Niszcza mnie psychicznie. Do tego facet mnie wczoraj zostawil. Najgorsze swieta w moim zyciu. :-(

Gość gość
oj czemu zostawil?

Gość gość
Przytulam kochana:-*

Gość gość
u mnie tez ciagle drą mordy, z ojecm juz zdazyłam dzis sie awanturować wiec swietnie sie zaczyna. Jestem tu tylko bo jestem. Po kolacji wracam do pokoju i mam ich w duuupie

Gość gość
Od dluzszego czasu nam sie nir ukladalo. Cham zamiast powiedziec wprost ze to koniec pokazal mi to swoim zachowaniem. Sama sie domyslilam ze to koniec i potwierdzil to wczoraj wieczorem

Gość gość
Ja Cie przebije. Tez mam toksyczny dom, facet mnie rzucil na swieta, jestem powaznie chora i wlasnie stracilam prace, mam do splaty 10 000 dlugu.

Gość gość
A ja jestem na święta u przyszłych teściów jest miło,ale coś czuję że zbliża mi się gigantyczny okres.

Gość gość
Tez robote stracilem.przynajmniej mam spokuj w domu.spedzam swieta samotnie,stracilem tez szanse u kobiety,w ktorej jestem zakochany,przez innych ktorzy zaczeli sie wtracac w cos co nie jest ich sprawa.

Gość gość
U mnie podobnie wrocilam do toksycznego domu kilka dni temu z pracy mnie zwolnili i facet definitywnie zostawil. Najgorsze ze widze teraz ze wina oo obu stronach nie tylko jego a i okres mi sie spoznia chciala bym byc od razu ide na line

Gość gość
Autorko, jesteś młoda, mało widziałaś. Poczekaj parę Świąt i wtedy docenisz te ;)

Gość gość
Słuchaj a może spróbuj pomóc mamie się z tego uwolnić. Zwróćcie sie do dobrego radcy jak karczmarczyk (sama korzystałam w trakcie rozwodu) i pamiętaj, ze nie ma sytuacji bez wyjścia... trzymaj się...