Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie czuje ruchów dziecka :(

Polecane posty

Gość gość

Pomocy jestem w drugiej ciąży w 15 tygodniu u nie czuje ruchów dziecka. W pierwszej ciąży czułam ruchy w 18 tygodniu. W drugiej ciąży niby czuje sie szybciej a tu cisza :(

Gość miła jak zawsze
Weź sie opanuj co ty chcesz czuc w 15 tygodniu?

Gość gość
... Przepraszam, ale jak dokładnie mamy Ci pomóc?

Gość gość
A czemu ma być szybciej? Lekarz CI tak powiedział? :D

Gość gość
15 tydzien a ty sie o ruchy martwisz... Toc to poczatek do ruchow to masz jesxcze czas...

Gość gość
ha ha ha to poczekaj jeszcze z 5 tyg to poczujesz, j jestem w 20 tyg i czulam tylko kilk musniec, czsem cos poczuje raz dzienie czsem wcale

Gość gość
Równie dobrze możesz poczuć i dużo później, zależy to od wielu czynników. W drugiej ciąży nie chodzi o to, że czujesz wcześniej tylko, jak już poczujesz, to prędzej się orientujesz, że to ruchy a nie np. gazy. Musisz jeszcze poczekać kilka tygodni.

Gość gość
krótko i na temat: albo prowo, albo debil

Gość gość
Jesteś zacofana i chodzisz zapewne sama na badanie cipki bez partnera! !! Ja zawsze przy każdym badaniu ginekologicznym cipki mam męża i wspierał porody. A mamy Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 i nawet w Szpitalu mamy Prawo do obecności osoby bliskiej podczas badań i zabiegów cc. Tylko polki są zacofane krepują się męża a obcego faceta ginekologa nie ciemno gród! Osoba bliska to nasz świadek i ma prawo być! !!Ale do tematu nam podczas badań ogarnięty ginekolog zalecił osłuchiwanie uchem przez męża tętna płodu i mierzenia go. To samo liczą się z nami przy porodzie i badaniu gdy jest mąż nie za parawanem bo to nie przedszkole! Mało który ginekolog zaleca bo chodźcie same na badanie cipki i nie chce pokazać woli gdy przyjdziecie do niego dacie kasę i on o słucha szkodzą ca aparaturą bo to jest niestety szkodliwe! Do tego mąż przy badaniach cipki widzi czy po założeniu rękawiczek coś nie dotyka w gabinecie potem pcha palce do cipki zakażając ją! !!

Gość gość
Umarło haha

Gość gość
Do gościa 8:44 Jesteś albo debilem albo psychopatą, bo nawet troll ma jakieś granice.

Gość gość
Tak mi lekarZ powiedział. Boje sie ze ciążą jest martwa. Nie mam plamień,nie mam boli, nie krwawie i nie czuje ruchów.2 tyg temu byłam na usg i wszystko bylo dobrze. Ale czytałam na forach np o ciazach martwych od kilku tygodni :(

Gość gość
W pierwszej ciazy ruchy czulam w 18 tyg a w drugiej 22. Jakos u mnie twoja teoria sie nie sprawdzila

Gość gość
To idź do lekarza jak tak się martwisz. Moja rada jest taka nie czytaj takich tematów.