Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gggb pomyśl o mnie łamiąc sie dziś opłatkiem, że chce twojej śmierci

Polecane posty

Gość gość

Ze tego ci po prostu życzę na przyszły rok i pisze to szczerze...

Gość gość
jak ja bym chciał, żebyś umarła, boże...

Gość gość
mam nadzieję, że pomyślała o mnie i moim życzeniu :)

Gość gość
za co jej nie lubisz? to bardzo sympatyczna, otwarta dziewczyna ;)

Gość gość
Życzę Ci szybkiej wizyty na wstrząsówce u siostry Ratched :D

Gość gość
A ja sobie piję wódkę.

Gość gość
gość dziś Sympatyczna ?? :o To jest twoje subiektywne zdanie, ja tej dziewuchy nie cierpię z resztą nie tylko ja.

Gość gość
a możesz napisać, dlaczego? ja np nie cierpie cynicafm , nie przepadam za mmartha, him, oszka, piwosze i inni

Gość gość
zakrzewska kwiatkowska justyna , golub dobrzyń/ j/w, mam nadzieje ze twoje dzieci będą biedakami, ze będą wyśmiewane za to co ich mamusia zrobila. jak się zachowala. a ty padniesz na ryj w chłodzie, na głodnego i brudna, śmierdzaca. szmato. nikt się z tobą nie chce bawić, jedzie ci z mordy wredotą i patologią, Ilu to miałaś już mężów? dwóch? trzeci w drodze?i piąte dziecko? fajnie.

Gość gość
Te wszystkie posty i tematu o gggb zakłada jedną i ta sama osoba która ma chopla na jej punkcie bo go nie chciała-mister of masturbacja/Marqus sade

Gość gość
gość dziś A co sama gggb pyta ? Jesli tak, to wal sie dzi//wko !!! Nie lubie jej np za to, że bolec/niedorobiony to jej kolega i oficjalnie sobie z nim pisze, więc świadczy to o jej poziomie, ze świętym przemysławem też pisze, czyli z prawikiem24. Dla mnie to DNO !!

Gość gość
Przecież ona robi sobie jaja z Przemka itp.:D tak samo jak zauważyłem że zbereznik ostatnio udziela się w jego tematach.:D

Gość gość
gość dziś Zaloguj się gggb szmatławcu, bo jestem pewny na 100% że to ty

Gość gość
http://kafeteria.pl/profil/zbereznik zobacz ostatniego postaci, a oni są razem nawet w temacie gggb o sylwestrze pisał ze spedzi go gdzie indziej niz pisała, a sie obrażała, wiec pewnie z nim.

Gość gość
*ostatniego posta

Gość gość
kurde downy jedne ! gggb to dyzio/zbereźnik co jak co, ale w kwesti rozkminki userów HIM ma nosa do tego i juz dawno to rozgryzła

Gość gość
Nie. potem him przepraszała że jednak teraz wierzy. chyba była tak naprawdę zazdrosna bo myślała ze jest jedyna i ze za nią lata.:D głupia szlora. :D

Gość gość
hehehehe to gratuluje temu k**********i :) ona 19 lat a zbereźnik 30 hahahaha i w dodatku siwy z brzuchem :D:D

Gość gość
Him to tepaczka. :D mózg na poziomie ameby.:D

Gość gość
k***o gggb zaloguj się

Gość gość
gggb to projekt zbereźnika. Nikt nigdy nie widział jej zdjęć tylko zbereźnik i nikt ich nigdy nie zobaczy. A ta fota w bordowym staniku, jest fotomontażem !! Dajcie mi zdjęcie jakiejś panny to je wkleje w tło monitora z kafe, żaden problem... Komu mam to udowodnić, że to fotomontaż ? dajcie jakieś zdjęcie i poczekajcie 30 min.

Gość gość
Koleś który zakłada te tematy jest naprawdę chory psychiatrycznie.:O Ale żal mi go BO w wigilię jest sam i pluje jadem. CO innego mu pozostało?

Gość gość
Siostro! Kaftan!

Gość gość
Było kilka zdjęć na początku 2 z plaży. nie widzę powodu żeby się czegoś doszukiwać. Ja bym tu nigdy nie wstawila swoich fotek. A skoro jak pisali nawiązali bliższa znajomość to pewnie musi zaufała i dlatego tak jest. Głupia by była jak np him gdyby wysyłała tak każdemu bo już by tu były jej fotki.

Gość gość
gość dziś A ta dalej swoje :D:D:D Kretynko gggb to jest zbereźnik !!!

Gość gość
Myślicie że nie można tu tak po prostu kogoś poznać i się zakochać? U mnie tak było chociaż tego nie planowałam. Mam tu stały Nick ale mało popularny teraz prawie nigdy nie wchodzę. Pisze z gościa nie chce się ujawniać

Gość gośćZa3many
wszyscy jestescie patologia!!! jak mozna sie tak przejmowac kto kim jest jakby to mialo na zyciu czyims zawazyc!!! dno,totalne dno. zajmijcie sie sprawami przyziemnymi kundle np:szkola,praca,dom,rodzina ale kur/wa nie jakies idiotyczne forum idioci!