Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena00009

Rozwój 2 miesięcznego dziecka

Polecane posty

Gość Magdalena00009

Cześć, Mam pytanie: jak często uśmiechają się Wasze 2 miesięczne dzieci? Mój synek ma 2,5 miesiąca i uśmiecha się kilka razy dziennie tylko w odpowiedzi na nasz uśmiech, trzeba się trochę nad nim nagadać i robić głupie miny żeby odwzajemnił uśmiech... Kontakt wzrokowy średni... jak leży na kolanach na wprost mnie to patrzy na mnie, to samo jak leży na łóżku (naszym) i się nad nim pochylamy to również nam sie przygląda. Jednak nie patrzy zupełnie jak jest noszony na rękach i podczas karmienia. To samo jak leży w łóżeczku... można nad nim stać i nie popatrzy się:( Czy mój synek rozwija się nieprawidłowo? Czy mam się czym martwić? proszę o pomoc...

Gość gość
z tego co pamietam to moje dziecko jak mialo 2 mce to było jeszcze "warzywem", usmiechało sie tylko

Gość gość
Mam synka w takim wieku jak twój. Wydaje mi sie ze nie masz sie czym martwiic. Za wczesnie doszukiwac sie jakichś błędów rozwojowych

Moja mala smieje sie juz na glos, usmiecha sie do kazdego, w zasadzie smieje sie caly czas. Ale nie wszystkie dzieci w tym wieku tak maja, wiec nie masz sie czym martwic

Gość gość
Autyzm? Aspektem. ? Żart. ....dziewczyno przy pierwszym dzieci są takie schizy, przy kolejnym będziesz się cieszyła ze tak jest:)

Gość gość
Mój też w tym wieku leżał jak tobołek i czasem odwzajemniał uśmiech. Nie martw się niczym.