Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głosowanie na PO i PiS

Polecane posty

Gość gość

to wybór między dżumą a cholerą. Masa idiotów dała się wciągnąć w tę wojnę polsko-polską. I dlatego w tym chorym kraju będzie coraz gorzej.

Gość gość
no, tak jakby innych ugrupowań nie było, żałosne. przecież te partie żyją na wzajemnym obrzucaniu się błotem. gdzie gdzie fakty? gdzie liczenie się z obywatelem?

Gość gaajowy
bo to są dwie skrajne partie. PO jest sprzedajną partią. W d***e ma ludzi. Liczą się wyłącznie własne interesy. PiS zaś jest partią patriotyczną. Popatrzcie na majątk szefów tych partii. Kaczyńskiemu przez tyle lat chodzi o dobro kraju, a Tuskowi chodzi o karierę. Wojna polsko polska to wojna piupy interesów. Interesów kraju z interesami sitwy.

Gość gość
gajowy jesteś taki sam leming jak wyznawcy PO i Wyborczej tylko o przeciwnym wektorze. Śmiesza mnie tacy jak ty, którzy uwazacie się za samodzielnie myslacych, a dajecie się prowadzić na sznurku

Gość gaajowy
gość 19.02. Masz rację. Jestem taki sam jak lemingi z PO. tylko z odmiennej opcji. A za kim mam stać? Jemni kiedyś mi dali zwrot podatku ze względu na dzieci, a następni chcieli mi tą ulgę zabrać. Niezabrali. Ale mi zabrali kasę z OFE. Kasę, którą po moim końcu mieli przejąć wyznaczone przezemnie osoby.

Gość gość
gajowy masz rację. PiS może rozliczy tych ośmiorniczkowowych, rychów, zdzichów, krychów, marychów i innych ( beznesmenów) resortowych.