Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nic mnie nie cieszy, bo nie mam męża i dziecka :(

Polecane posty

Gość gość
A ja uważam i naukowcy również, ewolucja...ale przeciez przegrancy z kafeterik nie mogą się z tym pogodzić, że to wymiana dóbr. Facet mądry,dojrzaly,majetny,kobieta mloda,piekna,zdrowa. Takie uklady sa najkorzystniejsze. Ale wy dalej ubzdurujcie sobie,ze lepiej jak sie gowniarze zwiaza i rozmnoza (patologia)albo dwoje zamoznych 40latkow i rodza sie chore dzieci.

Gość gość
i oto doszlismy do konkluzji ze szczera milosc to patologia a wymiana dobr jest korzystna dla gatunku i ewolucji eh co za swiat.Darwin ty s********u.

Gość gość
gość dziś Szczera miłość? Z naukowego punktu widzenia miłość, to nic innego jak wybryk naszego mózgu, w postaci dużej dawki dopaminy i noradrenaliny. Romantyczne jak cholera :D

Gość gość
Nie ma szczerej miłości. Chyba,ze dwoje meneli albo pryszczate gimbusy

Gość gość
Prawdziwa szczera milosc jest możliwa ale nie w społeczeństwie kapitalistycznym i zmanipulowanym przez media narzucające imperatyw wiecznej młodości urody i sukcesu materialnego kult pieniądza. W takim społeczeństwie wszystko sprowadza się do sprzedaży, wymiany korzyści, nawet relacje międzyludzkie a drugi człowiek zostaje niemal sprowadzony do roli przedmiotu, który można sobie zamówić na ebay, do symbolu statusu jak wypasiona bryka wymienialnego na lepszy model. Juz Erich Fromm o tym pisal. Dlatego jak przedmiot sie amortyzuje, czyli pięknotka powszednieje albo brzydnie a bogacz bankrutuje, to wyrzuca się ich bez żalu na śmietnik i szuka nowej pięknotki albo nowego bogacza, słowa na dobre i na zle to pusty frazes.

Gość gość
Gnojna to wieś w województwie opolskim w powiecie brzeskim w gminie grodków namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców

Gość gość
jakim zyskiem? zysk to jest nic nie robienie i bycie na utrzymaniu męża,pozatym, to źle jak się kogoś pociąga fizycznie? xxx xxx To żadna bezinteresowność. Kierowanie się własną przyjemnością. Wygląd wzbudza u nas przyjemność, zauroczenie, motylki Itp. To egoizm a nie miłość. Wierz sobie dalej debilu/lko w te pierdoły.

Gość gość
spoleczenstwo zawsze bedzie kapitalistyczne nawet jak przyjdzie lenin i powie ze robimy komunizm czy socjalizm to i tak chec zysku wsrod ludzi nie zostanie wytepiony bo to wbrew ludzkiej naturze.nie musze chyba przypominac ze w polsce nie ma prawdziwego kapitalizmu tylko jakis socjalizm pomieszany z kapitalizmem ludowym.

Gość gość
ja tam czekam na całkowitą legalizację prostytucji i seks socjalny,to będzie dopiero coś.W końcu ci biedni ludzie bedą mogli jakoś sie zaspokoić,a nie tylko elita.

Gość gość
Lepiej byc samemu niż w układzie damsko-męskim który po prostu jest zawoalowaną prostytucją nawet jesli usankcjonowana węzłem malzenskim, tam nie ma miłości bo kobieta sprowadzona do roli symbolu statusu i zabaweczki a facet bankomatu, jesli jednej stronie podwinie sie noga i nie spełnia juz warunków układu czyli facet zbiednieje a kobieta zbrzydnie albo po prostu się znudzi bo nawet najpiękniejsze ciało w końcu przestaje miec urok nowości i pociągać, to rozwiązuje die układ. Czasem nawet nikomu nie musi pdwinac sie noga wystarczy ze pojawi sie ktos bogatszy, albo ładniejsza dupa i juz wymiana partnerów.

Gość gość
gość dziś Bo bogaczy jest taaaak bardzo dużo :D Zabawny jesteś :D Kobiety potrafią same na siebie zarobić, bo w życiu już tak jest, że trzeba liczyć na siebie, więc nie bądź naiwniakiem. Ten świat nie ma miłości, tutaj trzeba mieć kasę na pielęgniarkę, która Ci na starość tyłek podetrze, oraz oszczędności, bo emerytury są za niskie, więc obie strony muszą zarabiać.

Gość gość
Ja też szukam księcia i nie narzekam :) Jestem ładna, wykształcona, mam osobowość - dlaczego miałabym się pospolitować z kimś bylejakim?