Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mogą być takie prezenty?Nie za skromne?

Polecane posty

Gość gość

Właśnie postawiłam pod choinką:P 1. mama - sukienka Top Secret + kolczyki srebrne skromne z cyrkonią - ok 100 zł łącznie 2. ojciec - książkę Wajraka Wilki plus radiobudzik - ok 60 zł 3. brat - bluzę z House ok 90 zł 4. przyszła bratowa - mała torebka z Mohito, paletka cieni z Douglas i kolczyki Svarowskiego - ok 90 zł Zarabiam o 2 tys netto więc i nie stać mnie na większe wypasy. Tylko zastanawiam się czy nie wstyd, tym bardziej że brat z bratową za granicą na co dzień siedzą. U nas prezenty odpakowuje się na 1 dzień świąt...cóż zobaczymy:P

Gość gość
lipa. biednie.

Gość gość
moim zdanie ok:) i z pomysłem

Gość gość
Ojcu rownie dobrze papier do podcierania brudnej d**y po sraniu moglas kupic. Szkoda ze nie 5 zl wogole na starego wydalas. Trzeba bylo jakies smieci z ulicy pozbierac i wrzucic do paczki. Bieda jak j.a.p************** wstydzilbym sie isc z takimi prezentami do kogos. Ludzie sa totalnie bezczelni dzisiaj :o

Gość gość
mała torebka z Mohito, paletka cieni z Douglas i kolczyki Svarowskiego - ok 90 zł - za to wszystko???? toż to jakieś lipne podruby!!!

No właśnie jakieś niskie ceny :) i ojca prezent jakiś sporo mniejszy niż pozostałe

Gość gość
Torebka z wyprzedaży w Mohito - 40 zł (stacjonarny sklep), paleta cieni też w Douglasie kupowana za 35 zł, kolczyki allegro.

Gość gość
dokup ojcu flache!

Gość gość
generalnie książka kosztuje 39.99 ale kupując przez stronę empik jest -30% a radiobudzik 30 zł - już nie uwzględniam tu kosztów wysyłek

Choć dobra tam. Wystarczy. Prezenty nie najważniejsze. U mnie w tym roku obyło się szczęśliwie bez :)

Gość gość
Powariowaliście? Nowobogaccy odezwali się:O a niektórzy już tu zakładali tematy, że dostali np pomarańcze czy czekoladki - to jest przypał dopiero

Gość gość
Ja jak po med zaczalem pracowac na stazu i zarabialem smieszne 1900 na reke to w grudniu wydalem cala pensje na prezent dla starych i siory a reszte miesiaca przymieralem glodem. Ale mialem satysfakcje ze sie cieszyli bo pochodze z biednej rodziny i zawsze bylo u nas biednie. Reszte miesiaca odzywialem sie tylko wlasna brunatna tkanka tluszczowa jak niedzwiedz w zimie ale i tak bylem szczesliwy.

Gość gość
nie słuchaj tych "zastaw się, a postaw się" :) bardzo fajne prezenty, tylko tata słabo jednak wyszedł w porównaniu z innymi

Gość gość
ok, idę na Orlen dokupić bombonierę dla ojca

No właśnie tylko ten tata jakoś tak....nie masz przynajmniej jakiejś czekolady aby dorzucić?

Gość gość
uomo właśnie dokupiłam:) dzięki za radę

Gość gość
jakąś ładną whisky może dla taty? cygara? to na stacjach jest właśnie bo o ile pozostali członkowie rodziny wyszli fajnie, o tyle tata jednak nie bardzo

Gość gość
U nas jest bez prezentów i spokój święty. Nie to jest najważniejsze w święta.

Gość gość
niektórym w d****h się poprzewracało - pewnie najlepiej nakupować na kredyt nażreć się jak świnia a potem spłacać to rok zastaw się a postaw się Polaczki cebulaczki:D najpierw policzcie kmioty jaka to część wypłaty 400 zł z 2 tys a potem krytykujcie ją bo moim zdaniem i tak sporo. Ale wiadomo jak kupujecie smartfony laptopy na kredyty to biednie:D

Gość gość
Niby liczy się gest ale wiadomo że różnie z tym jest... Ja nie zarabiam dużo, jakieś 1600 miesięcznie z czego utrzymuje się sama więc odlozenie 100zł to dla mnie wyrzeczenie w podstawowych potrzebach a zadluzac się nie chce , ale jestem taka ze lubie robic prezenty i nie zaluje na bliskich, mysle z duzym wyprzedzeniem , nie po to by sie pokazac a potrzdby serca.przyjaciolce na 16 urodziny dalam komplet bizuterii za 150zl , jakis perfum i pralinki, rodzinie daje o wiele więcej... Ale to ja, niektórzy mają podejście ze wazne żeby coś było, inni się zadluzaja żeby się pokazać A jeszcze inni chcą a nie mają i robią skromne prezenty. Nie wiem Po co się tutaj radzisz.. każdy myśli inaczej, jak ktos Ci napisze ze jest ok to cie to podbuduje? A jak na odwrot to wpadniesz w dola ??? Po co???

Gość gość
Dokupiłam. Dzięki:) gość dziś Widzisz, od tego jest forum, że jak ma się wątpliwości itp to można o nich anonimowo napisać. Doradzili mi, więc poszłam dokupiłam coś jeszcze. Na coś ten temat się przydał:) Jak zechcę to będę zakładać tematy typu co dziś jadłam a Ty wcale nie musisz tu wchodzić, przymusu nie ma.

Gość gość
W zeszlym roku kupilem staremu ipada pod choinke. Zarabiam 1550

Gość gość
W zeszlym roku kupilem staremu ipada pod choinke. Zarabiam 1550 Chwalisz się czy żalisz? po co taka pokazówa? No chyba, że mieszkasz z nimi to luz

Gość gość
ja kupiłam podobne, tzn. z pomysłem i każdy zadowolony. To żadna filozofia tylko po wyprzedażach pochodzić wystarczy a przed świętami ich nie brauje. I dzieci w rodzinie dostały ode nie prezenty ze Smyka właśnie po ok 50 zł.

Gość gość
hahahaha Mohito Top Secret House czy Smyk to sklepy dla biedoty takiej jak autorka:D sam szajs

Gość gość
równie dobrze możesz nic nie stawiać pod choinkę🖐️

Gość gość
Gosc22.17 obys kiedys na chleb musiał zebrac.Do autorki fajne prezenty

Gość gość
Gosc22.17 obys kiedys na chleb musiał zebrac.Do autorki fajne prezenty

Gość gość
gość z 22:26 dziękuję

Gość gość
Skad ta złość autorko ??