Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośtmgadptwd

jak będzie wyglądało małżeństwo

Polecane posty

Gość gośtmgadptwd

faceta który się zakochał w innej kobiecie ale został z żoną dla dobra dzieci?kocha i tęskni za tamtą ale fizycznie jest przy rodzinie,czy takie coś ma sens?

Gość gość
skonczy sie tak, ze dzieci podrosna, zalozoa wlasne rodziny, a on zostanie na lodzie ze straconymi zludzeniami, niekochany, niepożądany i z reka w nocniku ze zmarnowanymi 40 czy 50 latami zycia, ktore można było przezyć namiętniej no i z duma, ze dzieci podrosły i zostawily go w pustym domu.

Gość sieńka
postąpił bardzo mądrze i odpowiedzialnie. powinien jeszcze spróbowac miłość tę z pani X przelać na żonkę, to możliwe :)

Gość gość
Ogolnie to jest bez sensu, ale skoro ktos uwaza ze tak należy i jest mu z ta decyzja dobrze to ma prawo tak zyć i sie poswiecić. To jego życie, to jego strata i jego wolny wybór. I dobrze wie co go czeka, prawda? Malo prawdopodobne, zeby znowu wybuchla wielka namietnosc w wypalonym zwiazku, ale ludzie roznie postepuja, wazne by postepowac w zgodzie ze soba i byc szczesliwym.

Gość gość
postapil odpowiedzialnie, ale czy rozsadnie? postapil tak jak oczekuja tego od niego ludzie. Raczej postapil tak jak obiecał, dotrzymal słowa. Ale ze strata dla siebie. Jest stratny o szczęscie.

Gość gość
no dobrze i przelej te milosc na żonę z pani x, a żonę bedzie wieczorami boleć ciągle głowa, stopa, palec u dłoni, u nogi i spać jej sie bedzie chcieć, bo fantazjuje o innym, a mąż to już przyjaciółka od rozmow i żywiciel.

Gość sieńka
szczęscie to dawanie, a miłość jest ofiarna. bez ofiarności przejawianej w czynach miłość to tylko slogan na miarę nalepki na papier toaletowy :)

Gość gość
tak samo jak i milosc bez zblizen jest pustym sloganem, ale po ciazu podobno kobiety wstydza sie swojego ciala i dlatego juz ich nie ma, a niektore nawet przynaja otwarcie, ze chodzi po prostu o to, ze mąż już nie jest pociagajacy i dlatego. Każdy decyduje jak chce żyć.

Gość sieńka
w każde życie z czasem wkrada się rutyna[korzonki, głowa i d/upy połowa]. jakbyś miał mieć motylki z brzuchu i główce jak przy pani X przez całe życie to by ci czerep rozsadziło. to impossibile ;) :P

Gość sieńka
seks nie jest potrzebny do miłości w przeciwnym razie nie kochalibyśmy platonicznie a ludziom w wieku podeszłym byśmy jej odmawiali z gruntu sek potrzebny jest zacieśnianiu więzi, zaspokajaniu wzajemnym i przetrwaniu gatunku ;)

Gość gość
no co zatkało? :D a ty myślałes że ci zanucę " miłość ci wszystko wybaczy"? he he he

Gość gość
to wiec co sie dziwisz ze kocham pania X platonicznie? skoro zblizenie nie jest potrzebne...to co za roznica czy pani X czy dawna Y?

Gość sieńka
a gdzie pisałam że się dziwię? stwierdzam tylko że wybrałeś lepiej tak jak wybrałeś czyli dzieci i żonkę , na swoim poziomie ale bez czułości i seksu [co się oczywiście może zmienić jak dzieci podrosną] niż panią X poniżej twojego poziomu i bez dzieci ale ze spełnieniem wszelkich marzeń o jedności tych tam...dusz :D

Gość gość
powyżej mojego poziomu zdecydowanie wyżej ;) ona taka czytsa, ja taki brudny ;)

Gość gość
Nawet w święta, czas dla rodziny.. myślisz o niej?

Gość gość
tak, mysle caly czas o niej...

Gość gość
Od dawna?

Gość gość
od lat...widziałem ją ostatnio znowu, nie mogłem się powstrzymać aż podszedłem bliżej, ona mnie widziała i rozmawiała przez tel. tak chciałem podejść, ale nie chciałem jej przeszkadzać. ona jest taka śliczna, taka filigranowa, kr***** te rączki, te usteczka, te włoski jak u lali, echhhh...:( 😭

Gość gość
wybral lepiej bo wybral dzieci i obca kobiete, ktorej kiedys slubowal?? :O mozna przelac milosc do innej osoby na inna??? sienka czy jak ci tam, ty sie urodzilas uposledzona??? potrafisz sobie wybrac obca osobe i na nia przelac milosc do jednej konkretnej? idz, sprawdz i wroc za miesiac zdac nam relacje. a jesli myslisz, ze dzieci nie widza co sie dzieje miedzy rodzicami to jestes jeszcze glupsza niz moglabys kiedys siebie podejrzewac o to gdyby do ciebie w ogole dotarlo to co piszesz :O dorastanie w domu pozbawionym milosci, gdzie widzisz jak rodzice zyja kolo siebie jak przypadkowi obcy to jest KOSZMAR, i powodzenia w ukladaniu sobie zycia takiego dziciaka zje/banego uczuciowo w przyszlosci :O

Gość sieńka
kiedys nie bylo rozodow i jakos dzieci nie mialy zjachanych psych, ba, raczej miely poprawne wzorce tego ze o rodzine trzeba dbac i walczyc. takie jest moja uposledzna staroswieckie konserwatywne moralnie zdanie :) i jestem z niego dumna

Gość sieńka
ps. a dzis nikomu juz sie nie chce walczyc o znudzona zone o dzieci o to by w przysiedze trwac do konca zycia i sie z byle powodu rozwodza i jakos nie zauwazam by to sprzyjalo ich dzieciom i mialy mniej zjechane psychy niz te z rodzin ktore walcza o jednosc ;)