Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ze nie rozumiecie ze dla faceta seks jest bardzo wazny?

Polecane posty

Gość gość

myslicie ze bez seksu facet z wami bedzie żył? :D NIE! durne jestescie i tyle, jesli nie dacie mu po miesiacu pójdzie do innej bo natury nie da sie oszukać i to nie wina faceta ze ma naturalne potrzeby rozładowania się, rozumiecie idiotki? :D

Gość gość
Po prostu jak sie dziś dowiedziałem chodzi o to, że żon już nie pociagają mężowie i co one mają z tym fantem zrobić? I żalą się, że my chcemy na sucho i z łaską? OTÓŻ NIE. NIE CHCEMY Z ŁASKĄ I NA SUCHO. Po prostu to boli kiedy już mąż nie pociaga żony i widzi w nim tylko przyjaciółkę oraz towarzysza do płacenia rachunków. :(

Gość gość
Dla nich też jest bardzo ważny, tylko, że wstydzą się swoich ciał przed mężami po ciąży i nie czują się atrakcyjne przy mężach, ale przy młodym sasiedzie czy mlodym koledze z pracy to co innego, rozumiesz? Myślisz, że one nie mają potrzeb po ciązy?

Gość gość
mylisz faceta z knurem

Gość gość
Dla mnie też ale dla męża nie więc mam innego na boku

Gość gość
I kobiety i męzczyzni maja jednakowe potrzeby, nie oszukujmy się... jeśłi ktoś twierdzi, że tak nie jest to sorry bardzo, ale :D

Gość gość
Ale p********z hheheheheh Facet któremu zależy na kobiecie czekałby z seksem nawet rok. Jeśli mu da po miesiacu to on pomysli ze musialo ja wiecej facetów ******* Jeśli ona każe czekać to on wie ze jest wyjątkowa.

Gość gość
Autorze,a czy jeśli seks jest tak ważny to facet może pokochać kochankę? Jeśli ona się stara, jest dla niego wyrozumiała,nosi seksowną bieliznę, pyta faceta co lubi w łóżku, chce być jego fantazją, robić to zawsze i wszedzie. A zarazem jest to dziewczyna o sporym powodzeniu i nie budząca zaufania z racji oszukiwania wszystkich dookoła (oszukuje aby się chronić, np nie podaje prawdy na swój temat)

Gość gość
mylisz faceta z knurem xxx Nie myle. Czyli wg ciebie 95% mezczyzn na swiecie to knurzy idiotko? :D wow! Tak nas natura stworzyła ze musimy rozładowywac popęd. Czego nie rozumiesz impotentko?

Gość gość
Taaa czekac rok,ja tak miałam tylko z jednym i tylko dlatego, ze mnie nie pociągał. Ale się starał i po roku uleglam,wierząc, ze może ma talent lozkowy. Okropne rozczarowanie i kac moralny. Chociaż on mnie kochał. Teraz mam kochanka,przespalismy się na drugiej randce,był cudowny. Uzależniłam się od niego, jego ciała. Nie musi mnie kochać. W łóżku są iskry.

Gość gość
Nie rozumiesz? Jak mogę powiedzieć mężowi: wybacz kochany, ale już mnie nie ciagnie do Ciebie, po prostu jesteś nudny, co innego ten wysoki brunet,ochhhhh...jak go widzę to mmmmmm...aż oblizuję się. Wykręcam się więc na wszelkie sposoby, boli mnie ucho, boli mnie oko, jestem zmęczona, miałam cięzki dzień, boli mnie kark, dziś nie mogę, bo wiesz te dni, pojutrze też nie, bylebyś sobie już poszedł ! Ale ktoś musi mi przecież płacić rachunki, zabierać na wczasy, kupowac to i owo, przecież nie warto rujnować rodziny z powodu tego,ze już Cię po prostu nie chce dotknąć. Mi tak jest wygodnie. Nie moge tego powiedzieć męzowi :(

Gość gość
Facet któremu zależy na kobiecie czekałby z seksem nawet rok xxx Chyba tylko impotent albo głupek by tyle czekał :D idz do porządnego seksuologa to ci powie czym grozi tłumienie popędu i jak to jest niezdrowe, to ze tobie to pasuje to nie znaczy ze nam

Gość gość
Tak. Mógłby pokochać taką dziewczynę, pod warunkiem, że nie dała wcześniej niż ok rok...że po prostu sie szanuje. A nie, że miał ją każdy.

Gość gość
Jeśli ona każe czekać to on wie ze jest wyjątkowa. xxx Jesli kaze czekac dluzej niz miesiac to znaczy ze jest wyjątkowa - znaczy wyjatkowo niewarta uwagi faceta :D facet pójdzie po kilku tygodniach do innej i tyle ;D nie bedzie na pasku głupiej impotentki co kaze czekac rok bo nie ma zycia seksualnego :D :D

Gość gość
ja bym czekał , bo nie lubię łatwych kąsków i brzydzą mnie.

Gość gość
nie przesadzaj :D kto niby bierze wszystko co sie garnie już na drugiej randce? :D:D kijem bym nie tknął.

Gość gość
Kolejny głupiec, który myśli, że kobiety są aseksualne, nie mają potrzeb, orgazmów i nie lubią zaliczać. Kobiety potrafią zaliczać męskie ściery lepiej, niż wy, zabawki do p********ia, które teraz w dobie sex shopów są mało istotne. Proste.

Gość gość
-- nie twój watek impotentko , wracaj do zakonu głaskac kota idiotko :D

Gość gość
Nie o to chodzi. Po prostu nie lubię lasek, co się kleją..Owszem jak od razu wpadniemy sobie w oko, to mam ochotę natychmiast zabrać ją do domu, a ona też ma na to samo ochote i to widać, ze tak jest, ale nie można tak sie zachować. Gdybym wiedział, że na pewno tak jest i na pewno ją bardzo pociągam, ale nie jest z tych, co lubią mieć wielu i zmieniać to bym poczekał nawet i rok, bo lubię szczere, nieśmiałe dziewczyny, które są skromne, cnotliwe i HIGIENICZNE. A nie nabawić się jakiegoś syfa od pierwszej lepszej czaisz?

Gość gość
Mi wcale nie jest na ręke czekanie i wręćz chodze od rana codziennie nabuzowany jak wpadnie mi w oko piękna dziewczyna i nie da się ze mną normalnie porozmawiać bo wszystko mnie wqrwia, wiec zgadza sie tłumienie popędu jest chore, ale gdybym wiedział, że dziewczyna czuje to samo to moge poczekać jesli jest tego warta, bo jest kogo zdobywać, ale mozna tez głebokie całusy , masaż, nie musi być od razu TO.

Gość gość
Ale to sie da wyczuć czy to jest sztuczne udawane, falszywa wstydliwość czy wrodzona rozwiązłość. To widać.

Gość gość
Same prawiki tu siedzą. Samce alfa zdobywają świat.a wy gnijecie na kafe.

Gość gość
to bierz każdą be zwyjątku i następne, zrob sobie notesik i wstawiaj tam kreski po kazdym numerku. :D kto Ci broni? Chyba sie tu marnujesz zamiast zdobywac swiat :D:D smialo rusz w miasto na łowy :D

Gość gość
gość dziś (ten 1) Chyba Ci się pomyliły osoby, dzieciaku, albo przestraszyłeś się prawdy. Przecież napisałam o tym, że faceci to zabawki z fiutami, służące do zaliczania, ale też stają się bezużyteczne, bo są wibratory, a Ty mi o zakonie wyjeżdżasz? hahahha

Gość gość
gość dziś O gumkach słyszałeś? Wbrew pozorom, nie chronią tylko przed ciążą.

Gość gość
Faceci tutaj nie dość, ze malo ambitni to i niekumaci...najpierw piszą jaki to seks jest ważny, a potem, ze kobieta ma im d******y po roku,a jeszcze lepiej po dziesięciu. Ogarnijcie się. Egoiści zasrani. Będziemy chodzić do łóżka z kim chcemy kiedy chcemy i będziemy mieć orgazmy,a wy w tym czasie niczego nie podejrzewając przez rok będziecie się o nas starać i cieszyć jakie to my trudne do zdobycia :-D

Gość gość
my chyba sie nie rozumiemy. co to ku..a niby ma byc za wyczyn wyrwac laske ktora idzie z kazdym? :D ja lubie zdobywac, a nie wyrywac chwasty po innych :D

Gość gość
Mnie i tak byś nie wyrolowała, bo za cwany jestem na to :D Ja jestem zdobywcą, triumfatorem. Wtedy mnie to cieszy, kiedy mam to, czego ktoś inny nie ma i lubie urabiac kogoś kto jest po prostu fajny. Nie taki, że daje sie wyrwać za kawę, czy taki co mnie ciągnie z wywieszonym jezorem, tylko ktoś kto jest skromny. Mnie sie to podoba.

Gość gość
Zbliżenie jest ważne, ale nie od każdej. Nie dam każdej potrzymac. :D

Gość gość
Zwal sobie to się rozładujeszsz prosta istoto