Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do kobiet które są po poronieniach

Polecane posty

Gość gość

Do mam które miały poronienie . Ile trwał u was pierwszy okres i kiedy udalo wam się zajść w ciążę? Zastanawiam się czy dwu dniowy okres jest ok? Przed miałam 3 dniowe zawsze. Oczywiście poronienie było samoistne, wspolzylismy bez zabezpieczenia przed miesiaczka, ale ciekawa jestem ile wam zeszło miesiący aby ponownie zajść w zdrowa donoszą ciążę?

Gość gość
zaszlam w cyklu po poronieniu czekalam na@ i nie dostalam bo udlosie z ciaza

Gość gość
Okres dostałam równy miesiąc po poronieniu (wywoływanym, bo ciąża się zatrzymała) i trwał jak zwykle czyli ok 6 dni. Nie martw się, pewnie każda kobieta ma inaczej. Niestety jeszcze nie udało mi się zajść w ciąże, chociaż za 2 miesiące minie rok...

Gość gość
Po pierwszym poronieniu miesiączke dostałam po ok 6 tygodniach i trwała normalnie tyle co zwykle. W ciaze zaszłam po 3 latach. Tyle ze zabezpieczaliśmy sie przez te 3 lata bo jakoś traumatyczne podziałało na mnie poronienie. Przy drugim poronieniu podobnie. Poroniłam w listopadzie, w styczniu pierwsza miesiaczka, od marca zaczęliśmy sie starać, w lipcu zaszłam, na kwiecień mam termin :) Jeszcze 3 miesiące :D

Gość gość
Pierwszy okres po poronieniu trwał około 34 dni, udało się zajść w czwartym cyklu starań. Teraz jestem w 36 tygodniu także jak widać drugą ciążę zazwyczaj udaje się donosić. Powodzenia, tobie również się uda.

Gość gość
ludzie po poronieniu czekamy pol roku nie ma co naprawde natura wie co robi ps. chodz ja po tej traumie juz sie nie zdecydyje , nie ma dzieci i mija 6 rok/

Gość gość
ja poronilam w polowie grudnia krwawilam do konca m-ca teraz czekam na okres. mam nadzieje ze wszystko sie oczyscilo i bede mogla znowu sie starac

Gość gość
dodam ze bylo to samistne poronienie mimo wysokiej bety

Gość gość
Ufff