Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakiego okreslenia uzyacie w zwiazku? siusiak? penis? czlonek? fiut? k***s? chuj

Polecane posty

Gość gość

jakiego okreslenia uzyacie w zwiazku? siusiak? penis? czlonek? fiut? k***s? chuj

Gość gość
Cycor albo kut/ach.

Gość gość
Pytonek :P

Gość bella   86
Lulok

Gość gość
Mój twardy,długi,sztywno sterczacy,grubas potrafiący przenieść mnie w inny wymiar szczęścia. :)

Gość gość
k***a pewnie kilkadziesiat osob czytalo ten temat i nikt sie nie wypowiedzial pwoaznie? tak tudno napisac, "hej, z moim chl;opakiem na jego penisa zawsze mowimy k***s, bo nas to dodatkowo podnieca"? albo "mowimy po prostu penis, bo wyrazenia typu k***s czy chuj sa wulgarne"

Gość gość
Siusiak albo bezimiennie "on"

Gość gość
Ja do mojego byłego faceta zawsze mówiłam : Kochanieee chce Twojego BOHATERA do buzi ... Jezu jak on szalal jak tak mówiłam ! Z dumy oczywiście ;P I podczas seksu tez wiadomo troszkę kobiety zawsze poudaja postekaja troche więcej niż tak naprawde odczuwają ;P Wiec w trakcie seksu tez z mina największej rozkoszy mówiłam Mmmmmm Duzyyy ! A on wtedy się nakrecal czuls ie wtedy mesko po prostu. Bo faceci lubią komplementy . Takze tak bylo ;D

Gość gość
Nie tylko w związku, ale w ogóle...zdecydowanie fiut i k***s takie nieco wyuzdane określenia mnie podniecają :)