Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wott

Kto dziś jest sam jak ja?

Polecane posty

Gość wott

Jakie plany na pierwszy dzień swiąt?

Gość gość
Mam plan na dziś,nakroje troche czerstwego chleba i pojade łabądki nakarmić nad rzeke ,pogoda ładna na rower mozna wskoczyć;-)

Gość wott
Fajnie:)Sam z wybory w swieta?

Gość prawictwo pospolite 152
a w jakim sensie sam ? u mnie jest brat i mama w domu .. Nigdy nie jestem sam ..

Gość gość
Ja bym chciala byc sama chociaz jeden dzien i obojetne mi jest czy to swieto czy dzien powszedni.

Gość wott
widze,ze nie tylko ja sama

Gość gość
Ja też jestem sama z 2 dzieci ,ale dzięki osobie dobrej woli mam Święta.. Witam wszystkich którzy samotnie spędzają Święta!! Jestem samotną mamą z 2 dzieci której życie się nie powiodło. Jak większość samotnych matem mam dość ciężko w życiu. Chciałam zrobić swoim dzieciakom na Święta jakiś chociaż drobny prezent ale skąd wziąść kasę. A na dodatek tuż przed Świętami syn zachorował i resztę kasy które miały iść na Świata poszły na lelki. Chciałam gdzieś pożyczyć od znajomych czy koleżanek. Lecz nie było od kogo. Moja koleżanka z sąsiedniego bloku doradziła mi bym dała ogłoszenie na necie O pomoc dla dzieci. Spojrzałam na nią jak na nienormalną w pierwszej chwili ale pomyślałam cóż mi szkodzi. Zamieściłam owo ogłoszenie nie wierząc że ktokolwiek się odezwie. A tu proszę niespodzianka ktoś się odezwał na drugi dzień. Zaproponował pomoc w zrobieniu zakupów świątecznych. Umówiliśmy się pod Marketem na owe zakupy na daną godzinę. Jak obiecał zrobił zakupy ponad to przywiózł też sporo gotowej żywności na Wigilię i Święta. A na dodatek zaprosił nas na Pizzę z Tuńczykiem. Byłam wzruszona do łez że są jeszcze tacy ludzie którzy bezinteresownie pomagają zupełnie obcym osobą. Wydał na nas ponad 300zł odwiózł do domu.

Gość wott
Piekne:)Dobro powraca To teraz macie radosne swieta

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim w gminie namysłów ma 16 tysięcy mieszkańców gnojna to wieś w województwie opolskim w powiecie brzeskim w gminie grodków

Gość gość
Owszem przynajmniej mamy co jeść. Czasem trzeba wierzyć w ludzkie dobro. Przynajmniej w taki dzień jak wczorajsza Wigilia. Zastanawiam się czy nie zadzwonić i zaprosić go na Kawę. Wypadało by tylko nie chcę się zbytnio narzucać.

Gość gość
Musisz spamować tym w każdym temacie? Załóż własny.

Gość gość
Niczym nie szpanuję. Napisałam własny tylko nikt nie odpisał. A czymś takim warto się podzielić z innymi.