Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka która kiedys była moja przyjaciolka nie odpisałą mi na zyczenia

Polecane posty

Gość gość

Od roku jednak cos sie miedzy nami popsulo bez konkretnego powodu, nawet nie bylo klotni, ale kontakt sie zerwał. I wczoraj ja jej wysłałam zyczenia o godz 12 i do tej pory nie odpisała mi :O A co roku skladałyśmy sobie zyczenia... Troche dziwnie sie poczułam

Gość gość
Tez tak mam. Olej ja. To nie przyjaciolka. Moze ma faceta, co?

Gość gość
to zadzwon i zapytaj się bo nie znam ciebie ani twojej koleżanki wiec trudno oceniać

Gość gość
Cieszy się św, zapomniał a. A może tak jak wiele os wkurzają ja głupie zycznia smsami.

Gość gość
Ma faceta, ale ja też mam, na zyczenia jednak wypada odpisać nawet jesli naszych relacji sie juz nie odbuduje... Nie wiem wlasciwie co sie stalo, poprostu od ponad roku nie utrzymujemy kontaktu bo sie zerwał ,ale rok temu jeszcze skladałysmy sobie zyczenia normalnie wiec pewnie umyslnie nie odpisała. NIc jej zlego nie zrobilam wiec troche dziwne..

Gość gość
11:02- Ale my sobie składałysmy zyczenia OD LAT, nie było roku beż życzen do teraz

Gość gość
Dziewczyno, wyluzuj. Spoko. Mnie teoretycznie NAJLEPSZA (bo w praktyce to można polemizować) przyjaciółka nie złożyła życzeń. W ogóle. I w rachubę nie wchodzi to, że może na koncie nic nie miała, bo miała, faceta też ma, ale ile zajmuje napisanie głupiego smsa? Nawet dwa słowa, jeśli nie chce się wysilać, "dzięki, wzajemnie"? :o Ja wczoraj dostałam życzenia od mnóstwa nic dużo nieznaczących dla mnie osób. A od tych bardziej ważnych? Nie..

Gość gość
Po prostu siedzi w domu i cieszy sie swietami/rodzina. Moja tez pisala, dzwonila jak nie miala do kogo a jak teraz ma to wyj***la lache na mnie

Gość gość
To co ja mam powiedziec jak do mnue nawet moj facet (teoretycznie moj bo w praktyce mnie zdradza) nie odpisal a w dodatku dostal.ode mnie prezent, ktory sobie zazyczyl tylko dlatego, ze jego kochanka sie tym interesuje i teraz beda z niego korzystali razem na swoich schadzkach... Mam ochote ukrecic mu leb. Nawet nie tej jego dziwce tylko jemu

Gość gość
No nic, teraz utwierdziłam sie w tym, ze nasza przyjaźć już jest definitywnie skonczona i nie da się jej odbudować :O Bo jakoś wcześniej odpisywała, przykro ,ale co poradzę, w dodatku ja jej nigdy nic nie zawiniłam ,ale przyjazn sama sie rozpadła Tez dostałam najwiecej zyczen od mało znaczących osob ( ale i tak kazdemu odpisałam )

Gość gość
11:13- to trzeba mu było nie skladać i nic nie dawać, najlepiej go skreśl i szukaj kogoś nowego

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców gnojna to wieś w województwie opolskim w powiecie brzeskim w gminie grodków