Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w koncu splacilem vivusa

Polecane posty

Gość gość

Po ponad roku splacilem calosc pozyczki. 1000 zl plus odsetki karne ok 160 zl. Wy tez tak kiedys mieliscie ?

Gość gość
To nie są odsetki tylko te lichwiarskie chwilówki internetowe liczą sobie tzw.koszta windykacyjne za opóźnienia w spłacie.

Gość gość
Dlatego napisalem ze karne. To byla pierwsza moja chwilowka i bylana 0 %. 160 zl to kara za niesplacenie w terminie. Pozyczke splacilem dokladnie po 448 dniach. Pewnie juz mi wiecej nie pozycza nigdy hehe

Gość gość
no ale ile wziąłeś i ile łącznie spłaciłeś?

Gość gość
Kurwa bierzesz pożyczkę na miesiąc, spłacasz po piętnastu i dziwisz się że musisz dopłacić? Co za ludzie.

Gość gość
Nie dziwie sie ze musialem doplacic kretynie. Dziwie sie ze tak malo. Wzialem 1000 zl a po 448 dniach oddalem 1160 zl.

Gość gość
to i tak małe odsetki zapłaciłeś, myślałem że więcej sobie liczą za takie opóźnienie. ja raz w życiu brałem chwilówkę, ale spłaciłem w terminie - jakbyś jeszcze kiedyś potrzebował to polecam Ci porównywarkę www.sowafinansowa.pl - możesz sobie tam porównać aktualne oferty firm oferujących szybkie pożyczki

Gość gringoo
uważam, że takie odsetki w vivusie po tak długim czasie to i tak niewiele, gdzie indziej to byś się nie pozbierał od odsetek jakie by ci kazali spłacić po tylku dniach zwłoki. i tak się z tobą łagodnie obeszli.

Gość gość
To bardzo mało odsetek, ja właśnie w tym miesiącu spłacam ostatnią ratę :) Teraz coś słyszałam, że vivus wydłuża czas spłaty, fajny pomysł , szczególnie w okresie wakacyjnym.

Gość gringoo
tak masz rację, nawet w rekalmie TV widziałam, wydłużyli okres spłaty do 60 dni, więc spoko bo masz 2 miesiące na spłatę, to długo można się ogarnąć ze spałtą w takim czasie.

Gość gość
To jakas promocja, czy juz tak zostanie?

Gość gość
Promocja trwa do dzisiaj, więc jeszcze możesz się wyrobić ;).