Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co nie przejdzie w związkach? faceci vs mężczyźni

Polecane posty

Gość gość

12 czynników uniemożliwiających poważny związek Wall Street Journal przeprowadziło ankietę, w której udział wzięło prawie 5,5 tysiąca dorosłych Amerykanów. Ankietowanym przedstawiono listę kilkunastu negatywnych cech i zapytano ich, które uważają za te, które są absolutnie niepożądane u osoby, z którą jesteśmy w długim związku. Spójrzmy na odpowiedzi. 1. Bycie zbyt cichym Mężczyźni: 11%, kobiety: 17% 2Mówienie zbyt wiele Mężczyźni: 26%, kobiety: 20% 3Upartość Mężczyźni: 32%, kobiety: 34% 4.Niski popęd seksualny Mężczyźni: 39% :-), kobiety: 27% 5. Za dużo czasu spędza przed telewizorem/grami Mężczyźni: 25%, kobiety: 45% 6. Brak pewności siebie Mężczyźni: 33%, kobiety: 44% 7. Kiepski seks Mężczyźni: 44%, kobiety: 50% 8. Odległość - życie powyżej 3 godzin drogi od siebie Mężczyźni: 51% :-(, kobiety: 47% 9 Brak poczucia humoru Mężczyźni: 50%, kobiety: 58% (ciekawe) 10. Zbyt wysokie wymagania Mężczyźni: 57%, kobiety: 69% (czyli normalka u prawie 70% kobiet :-) 11.Lenistwo Mężczyźni: 60%, kobiety: 72% :-) 12. Rozczochranie Mężczyźni: 63%, kobiety: 71%

Gość gość
rozczochranie pogrązy kazdego, kazdą :-)

Gość gość
Zapomnieli o brzydocie, oszpeceniu czyli o mnie.

Gość gość
co za nonsens :D mój kochanek ma włosy prawie zawsze w nieładzie, a mi się tak bardzo podoba, że nawet mi to nie przeszkadza ;)

Gość gość
Rozczochranie to przenosnia chodzi o ceche charakteru

Gość gość
gość dziś Zapomnieli o brzydocie, oszpeceniu czyli o mnie. no to jesteś w tych 29% co to nie przeszkadza jednak większości lasek przeskadza obijanie się przez faceta, wymagania, brak humoru itd

Gość gość
Niech nie przeszkadza nawet 99% ale tej którą kocham przeszkadza.

Gość gość
nawet jak jej nie przeszkadza, to koleżanki które zawsze mają rację jej to wmówią