Gość gość Napisano Grudzień 25, 2015 chciałam prosić o radę, jestem teraz w 7 tyg ciąży, nie mam męża ani narzeczonego, mój chłopak już teraz były nie okazał sie być odpowiedzialny, niby chce uznać dziecko, ale nic więcej. Ja mam 26 lat pracuje ale na czarno, wiec jak tylko brzuch mi urośnie mogę o pracy zapomnieć. Mieszkam w domu z rodzicami , ale kiedy tylko ojciec dowiedział sie ze miałabym mieszkać z bękartem sama od razu zrobił awanturę i powiedział ze wstydu przynosić nie będę i nie będziemy tu żyć jak te psy, zwierzęta. Cały czes krzyczy nie chce mnie znać muszę sie wynieść z domu, zanim brzuch zacznie być widać. Zarabiam 1600 zł i płace 500 zł raty za studia, które kończę pod koniec roku. Na prawdę ńie wiem co robić ? Nie boje sie samotności tylko jak stracę prace, to nie wiem za co sie utrzymam, na chłopaka nie liczyłam, odkąd sie dowiedziałam prawdy o nim jak traktował inne dziewczyny, niestety było już za późno wtedy kiedy poznałam prawdę o nim, liczyłam na rodziców ale sie przeliczyła :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach