Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj straciłam wszystko jak to rozegrać

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy 2 lata małżeństwem wczoraj byliśmy na wigilii u moich rodziców na kolacji był alkohol ale pił tylko mój mąż i matka było fajnie. Moja matka i mąż palą więc na papierosa schodzili do garażu .za którymś razem było już późno zeszłam aby powiedzieć ze idę spać i doznałam szoku mój mąż i matka namiętnie się całowali i macali nadmieniam ze matka jest bardzo atrakcyjna. Wycofałam się nic nie mówiąc aby mieć czas na przemyślenie jak to rozegrać świat mi się zawalił straciłam męża i matkę .Oni o tym nie wiedza jeszcze a ja się zastanawiam jak to rozegrać , co mam zrobić jak to rozegrać

Gość gość
Fuj fuj fuj. Mstka odbija corce meza. Obrzydliwe. Olslabym obydwoje. Siebie warci. On jako maz w zyciu nie powinien dac sie sprowokowac Twojej matce/podrywac jej a Twoja matka powinna byla olac go w chwili gdy mu sie amory wlacztly lub go nie prowokowac. Nie wybaczylabym. Zero lojalnosci i to wlasna rodzona matka.

Udawaj że nic nie widziłaś. Skoro nie zareagowałaś wtedy, to zaakceptuj fakt że twój mąż po pijaku przer***ał twoją matkę.

Gość gość
Weeee co tam! Zostanie w rodzinie. Nie przejmuj się. Z matką to się nie liczy.

Gość gość
Ja poważnie nie wiem jak to rozegrać pytają mnie co mi jest ja udaje ze się źle czuje a siedzę sama i myślę

Gość gość
Jeśli to co piszesz to prawda to współczuję szok ,ja bym grała w otwarte karty tyle ze teraz oni się wyprą powiedzą ze byłaś pijana i miałaś zwidy spróbuj sprowokować jakąś akcje, że niby wyślij z jego tel. Smsa do matki z prośbą o spotkanie, napisz coś zbocznego a jak Przylezie na osobnos i powiedz jej ze wiesz, podobnie wręcz mężowi list/wyślij maila i powiedz ze mama dzwonila i kazala mu spr skrzynke ze to cos pilnego od matki-napisz jako ona teksty"brakuje mi twojego zapachu itp", popatrz na jego minę jak będzie czytał i jak gdyby nigdy nic spytaj co chce....?jak zacznie kłamać powiedz ze o wszystkim wiesz. Mój mąż właśnie po kryjomu sprzedaje moja bransoletkę która dał mi 3 lata temu bo myśli ze się nie polapie, umówiłem się z nim na spotkanie jako kupiec, ale będzie miał minę. ... Nie łam się jeśli to nie provo

Gość gość
Coś muszę z tym zrobic ale nie wiem jak jestem załamana i to nie prowo