Gość gość Napisano Grudzień 25, 2015 Cześć. Porzebuje fachowej odpowiedzi . Dostałam okresu 12 listopada . 16 kochałam się z chłopakiem i ,,wybuchł" we mnie a to był już ostatni dzień krwawienia . Później powinnam dostać okres 10 grudnia i spóźnił mi się o tydzień . W trakcie miałam częstsze niż wykl wizyty w wc i bolały mnie piersi tylko same czubki i widać było że sutki zrobiły mi się bardzo ciemne. Pobolewalo mnie podbrzusze przez cały czas dodam że miałam wtedy jakaś grzybice chyba . Bardzo mnie tam piekło i swędziało. Słyszałam że na się takie coś po stosunku albo przed okresem . Sądzę że to po stosunku bo mój chłopak miał to samo w tym samym czasie . Zrobiłam dwa testy z kolei ale oba były negatywne. Później dostałam brązowego/jasnoróżowego planienia 17grudnia lub 18 bodajże. Później to planienie stawało się coraz krwiste ale z taką białą wydzielina . Trwało to zaledwie 4 dni . I nagle się skończyło (nigdy tak nie miałam bo okres kończył mi się stopniowo i pomału!) bez żadnej więcej kropelki krwi. Po tym krwawieniu zrobiły mi się bardzo twarde i obolałe piersi i mam więcej żył na dekolcie. Czasem mam mdłości i boli mnie codziennie głowa zwłaszcza jak jadę autem. Ale najbardziej nie pokoi mnie lekki ból w podbrzuszu i dosyć mocne klucie w jajnikach raz w jednym a raz w drugim . Najczęściej pojawia się wieczorem. Teraz też często biegam do wc i raz się obrzeram a raz nie mogę patrzeć na jedzenie. Nie wiem co mam o tym myśleć. Skończyłam 17 lat w październiku to dla mnie debilna sytuacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach