Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Porzebuje fachowej odpowiedzi . Dostałam okresu 12 listopada . 16 kochałam się z chłopakiem i ,,wybuchł" we mnie a to był już ostatni dzień krwawienia . Później powinnam dostać okres 10 grudnia i spóźnił mi się o tydzień . W trakcie miałam częstsze niż wykl wizyty w wc i bolały mnie piersi tylko same czubki i widać było że sutki zrobiły mi się bardzo ciemne. Pobolewalo mnie podbrzusze przez cały czas dodam że miałam wtedy jakaś grzybice chyba . Bardzo mnie tam piekło i swędziało. Słyszałam że na się takie coś po stosunku albo przed okresem . Sądzę że to po stosunku bo mój chłopak miał to samo w tym samym czasie . Zrobiłam dwa testy z kolei ale oba były negatywne. Później dostałam brązowego/jasnoróżowego planienia 17grudnia lub 18 bodajże. Później to planienie stawało się coraz krwiste ale z taką białą wydzielina . Trwało to zaledwie 4 dni . I nagle się skończyło (nigdy tak nie miałam bo okres kończył mi się stopniowo i pomału!) bez żadnej więcej kropelki krwi. Po tym krwawieniu zrobiły mi się bardzo twarde i obolałe piersi i mam więcej żył na dekolcie. Czasem mam mdłości i boli mnie codziennie głowa zwłaszcza jak jadę autem. Ale najbardziej nie pokoi mnie lekki ból w podbrzuszu i dosyć mocne klucie w jajnikach raz w jednym a raz w drugim . Najczęściej pojawia się wieczorem. Teraz też często biegam do wc i raz się obrzeram a raz nie mogę patrzeć na jedzenie. Nie wiem co mam o tym myśleć. Skończyłam 17 lat w październiku to dla mnie debilna sytuacja.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować