Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zatroskany___

Co jest fajnego w byciu z dziewczyną ?

Polecane posty

Gość Zatroskany___

Przecież trzeba się poddawać codziennemu molestowaniu i to o podłożu seksualnym, niejednokrotnie nawet kilka razy w ciągu dnia jest się poddawanym gwałtowi. Żyjesz w ciągłym strachu, że jak weźmie do buzi to odgryzie, a jak włożysz to już nie wyciągniesz. Bez przerwy myślisz czy nie wpadniesz a wtedy utoniesz w pieluchach. Ja mam 24 lata i nawet nie chcę myśleć o tym co robią moi rówieśnicy. to już nie są ludzie. To są już marionetki sterowane przez dziewczyny. Ludzie poddani takim torturom nie są już normalni. Współczuję im chociaż nie znam horroru jaki przechodzą. Niestety POCHWICA dopada ludzie w najmniej spodziewanym momencie.

fajne jest to, ze mozna taka dziewczyne cpac, moja przyjacioleczka wyslala mi ostatnio takie hot foteczki swoje, ze jak na nie patrzylem, to prawie mdlalem :).

Gość gość
to ze mozna pokazywać tzytzki

Gość gość
Nic, w ogóle związki są do kitu, bycie z facetem jest jeszcze gorsze...

Gość Dr WHO j
A czy was dotknęła pochwica

Gość Daksam
na ślub i wesele kumpla można zaprosić kobietę , powiedzmy znajomą z podwórka albo koleżankę z pracy ale nigdy nie wiadomo, jaki na tym weselu wytnie numer facetowi i jak się będzie kobieta zachowywać, gdy wypije trochę więcej alkoholu znane są przypadki, że poszła na wesele i upiła się totalnie a pod wpływem alkoholu zdjęła sukienkę a pod spodem NIC i nago , na stole tańczyła kankana

Gość Daksam
do klubu też strach zaprosić kobietę , wszamie trochę ciasta , dowali w siebie sałatkę ze śledziem , wypije kilka drinków i zarzyga pół stołu , własną sukienkę i innych , do kibla też nie wyrobiła i na samym zakręcie tuż przed łazienką po nogach jej pociekło na podłogę , po nogach leje i płacze, i jak taką obesraną totalnie teraz do auta wsadzić ?