Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zakochanaxxx

Zakochałam się w nauczycielu...

Polecane posty

Gość zakochanaxxx

Witam... Moim problemem jest to że od prawie 4 lat jestem zakochana w nauczycielu. Poznałam go gimnazjum w 2 klasie mialam wtedy 16 lat. Uczyl mnie wfu. Swietnie sie dogadywalismy, mielismy podobne poczucie humoru... W koncu nasza relacja stala sie bardziej przyjazna. Zaczelismy ze soba rozmawiac o sprawach osobistych, rodzinie i problemach. W wielu sprawach mi pomagal. Zapraszal na wycieczki i sksy. Jezdzilam z nim na zawody sportowe. Zrozumialam ze daze go mocniejszym uczuciem. W 3 klasie nie mielismy juz razem wf mial przyjsc nowy mlodziutki nauczyciel pamietam ze rozmawialismy wtedy z nim i jeszcze paroma dziewczynami o tym ze jak ten nowy przyjdzie to wszystkie dziewczyny beda sie w nim podkochiwac. Na to moja przyjaciolka odparla: Musialabym byc chora zeby zakochac sie w nauczycielu... A on odpowiedzial na to zdanie patrzac sie na mnie: ze milosc nie wybiera i ze milosc to nie choroba chociaz nie wiadomo kogo uderzy Mialam wrazenie ze to do mnie... Ale nigdy o tym potem nie rozmawialismy. Bylam szczesliwa ze to powiedzial. Mimo ze nie mialam juz z nim lekcji to i tak spedzalam z nim bardzo duzo czasu... Czasami dotykal mpjej reki i ramienia, usmiechal sie do mnie uwodzicielsko i zagadywal. Draznil sie ze mna bo sprawialo mu przyjemnosc to jak sie denerwuje... Gdy nadszedl koniec roku i koniec tej szkoly bylam zrozpaczona. Przez dlugi okres plakalam. Na zakonczeniu roku poszlam sie z nim pozegnac. Wtedy tez plakalam. On jednak nic nie powiedzial tylko mnie czule przytulil i odszedl tak szybko ze nie zdorzylam dobrze sie mu przyjzec. Teraz chodze do 2 klasy technikum mam prawie 18 lat. Nadal daze go bardzo silnym uczuciem i caly czas o nim mysle. Pare razy od tamtego czasu go widzialam. Za kazdym razem bylo mi coraz gorzej na sercu... Kocham go juz 4 lata. Ta milosc strasznie mnie meczy. Jednoczesnie go kocham i nienawidze bo mam juz tego uczucia dosyc... P.S ten nauczyciel ma teraz 35 lat. posiada 2 dzieci mial wczesniej zone ale nie dawno podobno sie z nia rozwiodl...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować