Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gypsophilla paniculata

Moje plany na 2016 rok

Polecane posty

Postanowiłam, że koniec z tym syfem, w którym trwam. Moje życie jest g****o warte i chce to zmienić. Nieśmiałe kroki podjęłam już w tym roku, ale od pierwszych dni stycznia ruszam z pełną pompą. 1. Pokonanie depresji i fobii społecznej - od 4 stycznia miesięczna terapia grupowa, a potem terapia indywidualna lub małżeńska. 2. Znalezienie pracy - w styczniu mam egzamin kwalifikacji zawodowych po szkole policealnej i - jeśli - zdam, luty poświęce na intensywne szukanie - od dzrwi do drzwi (jak jehowi:p) 3. Kupno aparatu fotograficznego - mam odłożone pieniądze na lustrzankę i kurs fotograficzny oraz kurs grafiki komputerowej 4. Nauka języka niemieckiego ok sierpnia Jeśli te 4 punkty zrealizuję to będę szczęśliwa i będę dalej się rozwijać. Będę opisywać tutaj swoje postępy i porażki

Gość gość
dopisz jeszcze,że nie będziesz więcej bzykać się z kuzynem

Gość gość
Nie wiem czy kogos poza toba to interesuje.

Gość gość
mnie to bardzo zainteresowało i będę ci wiernie kibicował

Z kuzynem? jezu... Nieważne, że nikogo to nie zainteresuje, potraktuje ten topik jako rodzaj pamiętnika i już :)

gość z 18:47 dzięki 🌼

Gość gość
dziękuję za kwiatuszka moja kochana

Gość gość
chciałabym sobie móc zaplanować terapie taka czy owaka i wyjscie z tych wszystkich gowien.. ale nie mam na to kasy eh

A po co kasa ? Ja dostałam skierowanie od psychiatry na terapie grupowa i idę za darmo. Na aparat pracowałam dorywczo

Kochani, miałam wczoraj rozmowę kwalifikacyjna i w sobotę i niedziele idę na dni próbne do pracy do sklepu zielarskiego !!! Są dwie kandydatki, ja i inna dziewczyna i od tych dni próbnych zależy czy dostanę te robotę!!! Matko jakiego stresa mam. Trzymajcie kciuki

Gość gość
Pozytywne myślenie wzmaga pozytywne reakcje :)

Hej chyba mi nie wyjdzie z ta robota. Tak jakoś chyba sie nie wykazałam na tych dniach próbnych. Pewnie weźmie tamta dziewczynę do czwartku ma mi dać znać ale nie robię sobie nadzieji. Jutro mam kolejna rozmowę o prace jako pomoc kuchenna. Ale to nie to samo co ten sklep. Jestem pierwszy dzien w terapii i taka sobie jest. Moze to pierwszy dzien i potem bedzie lepiej ale na pewno nie zrezygnuje. A tak apropo tego zielarskiego sklepu to mam jeszcze jeden cel: zadbać o siebie. Kupiłam sobie olej kokosowy na twarz i włosy i ziele czystka na oczyszczenie. Podobno w zdrowym ciele zdrowy duch :)

Gość gość
Super! Trzymam kciuki!

Gość gość
Mój syn miał plany zostać fotografem, a dziś można podziwiać jego zdjęcia na www.utalentowani.pl :)