Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina 1974

Zapalenie ucha srodkowego potrzeba pomoc

Polecane posty

Gość Ewelina 1974

Witam serdecznie. Mam ogromne zmartwienie swiateczne i prosze kogos o rady . OD 2 dni dziecko 17 msc przestalo jesc ,bylam przekonana ze to zeby poniewaz lapal sie za szczeke .Kupowalam masci, mial goraczek wczorajszej nocy do 39,2 doszlo i dopiero zbilam ibumem. OD rana dzisiaj mial max 38 a teraz do wieczora zeszla na 36,9. Pojechala do pediatry ktory przepisal antybiotyk i krople do uszu. Pytania mam dwa Czy jezeli dziecko puscila bez srodkow zbiajacych goraczka nalezy ten antybiotyk dawac ? 2 sprawa i tutaj mam to zmartwienie Od dwoch dni nie je jedyne co kawalek ciasta o to wszystko a pije ledwo 700 ml soku malinowego z woda. POradzcie prosze jak ja mam to dziecko nakarmic, przekonac by cos zdjadlo :( on z natury jest niejadkiem ,bo wazy 10,3 kg ,ale obecnie to juz przezywac koszmar. Pediatra nic nie powiedzial na brak apetytu , kompletnie nic :( byle by pil, ale ile tak moze. Prosze niech ktos cos poradzi. Znajomego pediatra mowila ze skoro goraczka odpuscila sama to by nie podawala .Pozdrawiam

Gość ewelina1974
Prosze poradzcie coś wiem sa swieta, ale moze cos ktos poradzi na razie nie podalam mu antybiotyku bo nie ma goraczki , z jedzeniem bede sie martwic jutro ,3 dzien oby juz nie glodowki