Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do Gdyni go go go

Przeprowadzka do GDYNI

Polecane posty

Gość do Gdyni go go go

Cześć, zamierzam w przyszłym roku przeprowadzić się do Gdyni, nie znam tego miasta. Chciałam prosić o rady, zanim zacznę szukać mieszkania. Miejsce pracy: ul. Łużycka Pytanie, gdzie jest centrum życia w Gdyni? Chciałabym z jednej strony mieć blisko do pracy, ale z drugiej móc wyskoczyć gdzieś na piwo itp. Z góry dziękuję że wszystkie uwagi :)

Gość gość
łóżycka jest daleko od centrum centrum nie musi być na piwko :) wszedzie blisko a na plażę bliżej do Orłowa :)

Gość do Gdyni go go go
Konkretnie: Łużycka Office Park To jak nie znajdę blisko Łużyckiej, to lepiej Redłowo - blisko morza, czy lepiej śródmieście? Przepraszam jeśli coś kręcę, ale dopiero robię rozpoznanie.

Gość gość
to znowu ja, może jeszcze macie dla mnie jakieś info, dotyczące życia w tym mieście :)

Gość gość
Ja niedawno przeprowadzałam się z Gdańska do Gdyni. Jakoś tam lepiej potrafię się odnaleźć, nie ma tłumów, tłoku, jest spokojniej. W sumie przeprowadzka zajęła mi jeden dzień, bo wypożyczyliśmy przyczepkę w http://erka.gdansk.pl/ i przewieźliśmy wszystkie moje rzeczy na dwie tury.

Gość marekka90
Hmm..może zainteresuje Ciebie oferta biura nieruchomości RUSSJAN. Oferują mieszkania i domy w całym Trójmieście. Na pewno coś znajdziesz dla siebie, bo każde mieszkanie ma swój odrębny styl :) dlatego polecam wejść na strone http://www.russjan.com/ i sprawdzić ich ofertę :)