Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej wybitny Polak to Polka, Maria Skłodowska a nie jakiś Karol Wojtyła

Polecane posty

Gość gość

co ten papież zrobił dla świata ? po uj mu stawiac pomnikow i nazywac ulice w kazdej wsi ? kazda religia to ciemnota, czy wy wiecie ze Skłodowska byla pierwszym profesorem na uniwersytecie we Francji ? (pozwolono jej byc wykładac na Sorbonie) przestancie czcic Wojtyłe, bo on na to nie zasługuje, jego mlodosc jest niejasna i podejrzana, tak jak i jego dzialalnosc jako papiez, samo piastowanie stanowiska papieza jest podejrzane, caly Watykan to jedna wielka tajemnica masońska

Gość gość
Wojtyła osiągnął tyle, że zatajał pedofilię księży w kościele, a do tych wielkich Polaków dodaj Kopernika i Chopina.

Gość gość
Można dyskutować czy może Kopernik ewentualnie Ignacy Łukasiewicz, Jan Czochralski.

Gość gość
No patrz, a jak ja na kursie angielskiego w Belgii poprawilam nauczycielke, ktora twierdzila, ze Sklodowska to Francuzka, to mnie zignorowala. W ogole z calej grupy tylko ja i jeszcze jeden koles (ciemnawy; nie pamietam juz z jakiego kraju pochodzil ale byl pasjonatem historii) wiedzielismy, ze Sklodowska byla Polka. Dla calej reszty byla to brednia i naciaganie faktow.

Gość prawictwo pospolite 152
akurat sklodowska zbyt wybitna nie była . Wybitny to był Albert Eintein albo Nicola Tesla mówią ci coś te nazwiska ?

Gość prawictwo pospolite 152
tesla opatentował kilkdzadziesiat wynalazków w tym m.in radio skłodowska tylko rad i polon okryła czyli niewiele