Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krótka ankieta dla panów

Polecane posty

Gość gość

Jakie piczki wolicie? 1.Włosy: A) ogolone na zero B)przystrzyżone na krótko z ogolonymi okolicami bikini C)przystrzyżone ale bez całkiem gladkich okolic bikini D)naturalne, ale z ogolonymi okolicami bikini E)całkowicie naturalne F)jeszcze inne (jakie) 2.Kształt: A)bułeczka B)mały motylek C)duży motylek 3.Włoski w rowku A)przeszkadzają mi B)obojętne C)atrakcyjne są

Gość Janekodsanek
Zarost zawsze zadbany generalnie każdy ;-) Raczej buleczka ale może nie spotkałem jeszcze motylka :-P Te trzecie to jak z pierwszym, higiena

Gość
1. I boberki i ogolone mają swój urok, najbardziej podnieca mnie gdy kobieta goli dla mnie cipkę gdy jej powiem żeby ogoliła. 2. Bułeczki. 3. W rowku nie ma włosków z tego co pamiętam, nie? :P

Gość PanTypuBearMaster
siusioki ogolone na 0 😴 Kształt fałdowany najlepiej we wszystkie strony 😴 🖐️ tak w ogóle szukam niewolnika :classic_cool:

Gość gość
1a, 2b, 3b Ad1. To nie jest jakiś duży problem, ale jesli mamy wybierać wariat idealny to najlepiej na zero. Ad2. Kształt nie ma za bardzo znaczenia. Faceci cenią względy praktyczne, tym samym budowa wewnętrzna jest znakomicie bardziej interesująca. Ad3. Jestem ogromnym fanem kobiecych pośladków, włoski w malej ilości są tam w pełni akceptowalne, nie mniej nadmierne owlosienie psuje odczucia werbalne i wizualne.

Gość
Ach, o ten rowek chodziło ;) Trochę przeszkadzają ;)

Gość gość
Na strychu żeby miała posprzątane.

Gość gość
1. Bez znaczenia, o ile nie jest to jakaś przesadna dżungla. 2. A - ale nie żeby to było kluczowe, poza przypadkami strasznie zwisających warg mniejszych. 3. B - obojętne, o ile znów nie ma jakiejś przesadnej dżungli Generalnie to najważniejsze co ma głowie.

Gość ja wole przystrzyzone
ale bez ogolonych okolic bikini, ksztalt obojetny, a rowek naturalny - pare delikatnych wloskow moze wygladac ponetnie

Gość ja wole przystrzyzone
i lubie jak cos wychodzi poza kuse majtki

Gość gość
buleczka,wygolona na zero

Gość gość
Nowy, ale dzieci w wieku 5-10 lat jeszcze nie mają TAM owłosienia :D