Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mario Candarelli

gdy ciągnie lesbę do lesby w czasie Świąt to tak wygląda Panowie

Polecane posty

Gość Mario Candarelli

czy każda kobieta chce zostać mężatką i założyć rodzinę oraz urodzić dzieci ? Popatrzcie na swoje koleżanki, co opowiadają na zakupach ciuchowych, że jakiś Heniek albo inny Zbych przyczepił się jak ostatni osioł i dzwoni co chwile oraz wypytuje, co robisz Sylwia, gdzie jesteś , jakie masz plany świąteczne albo sylwestrowe ? A jak się zachowuje Sylwia ? odpisuje do faceta , Nie mam żadnych planów świątecznych, kupię wszystko gotowe w sklepach i nawet nie muszę robić sałatki , Wigilia z rodzicami i wracam do siebie a w pierwszy dzień Świąt pojadę do Martyny , urodziła dziecko, więc będę z Maryną aby jej pomóc , w drugi dzień Świąt jestem zaproszona do Klaudii , ma bliźniaki a jej mąż jest teraz w Afganistanie , pomogę koleżance a na randkę nie mam czasu ! Normalny facet odbierze takie wiadomości , jako żart , że kobieta nie ma czasu w czasie Świąt dla faceta ale ta kobieta 'mówi - krzyczy wprost' , że nie chce zadawać się z facetem nawet w czasie Świąt, ponieważ czas wolny chce spędzić z kobietami , jak kobieta z kobietą i chce być potrzebna kobiecie a faceta ma głęboko w zadzie , wiadomo , tylko samotna kobieta idzie na noc do samotnej kobiety pod pretekstem , czy ciągnie lesbę do lesby !

Gość gość
opowiedz o swojej ex lesbie ?

Gość Mario Candarelli
mogę opowiedzieć ale nie za darmo , takie opowiadanie będzie kosztować redaktorko , co z tego, że napiszesz artykuł , powiem jedno , ta lesbijka była bardzo pięknej urody , została mężatką ale gdy jej mąż się w końcu połapał, że został oszukany to się skończyło morderstwem , nie wyrobił facet psychicznie , kolejne kilka słów opowiadania za konkretne pieniądze , czy jesteś zainteresowana ?

Gość gość
hmm ja tez wole kobiety i wyszlam za maz "pokazowo''... mam nadzieje ze maz sie nie polapie i mnie nie zabije :)

Gość gość
to była twoja jedyna kobieta w życiu ?