Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odrzuciłyscie kiedys kogos fajnego?

Polecane posty

Gość gość

Odrzuciłam fajnego faceta, teraz jak jak chce jemu sie odwidziało bo jestem juz starsza niż kiedyś gdy go nie chciałam mialyscie tak kiedys i jak sobie z tym poradzilyscie?

Gość blada brunetka
nie jak kogoś nie chciałam, to nie chcę nadal i hoooy

Gość gość
dlaczego odrzuciłaś? byłaś zajęta czy tylko nie pociągał ciebie?

Gość gość
irytował mnie i nie pociagał mnie fizycznie

Gość gość
mialam meza

Gość gość
Non, je ne regrette rien!

Gość gość
gość wczoraj to co w nim fajnego, jak Cię irytował i nie pociągał to nie mógł być fajny :)

Gość gośćjmdaptj
tak,kiedyś odrzucałam mężczyzn bo się ich bałam albo dlatego że nic do nich nie czułam,nie chciałam dawać nadziei bo jestem uczciwa

Gość gość
ja kiedyś przez złe podejście, zbyt luźne, byłam młoda i głupiutka (teraz jestem też młoda ale mądrzejsza :) )....zniechęciłam do siebie fajnego faceta, do dziś żałuję - mogłam wtedy zrobić coś więcej, postarać się bardziej

Gość gość
Odrzuciłam za każdym razem jakiegoś fajnego bo samych fajnych miałam ale z żadnym nie chciałam mieć dzieci więc po hoooj taki związek? Znalazłam fajnego i takiego z którym widziałam te małe szkraby z jego genami i stało się! Jesteśmy rodzicami!

Gość 1TAKA PRAWDA
Ludzie są jak kokony istnieją tylko po to żeby wykluły się z nich larwy przyszłych motyli którymi zresztą sami byli kiedy się wzajemnie zwodzili...Jeśli nie zechcą tego potomstwa, to i tak staną się kokonami tyle że zamiast wydać dzieci wydadzą zgorzknienie i pustkę która dopada jak już człowiek nie może niczego wydać a potrzebuje przyjąć... W każdym razie jakbyście się nie silili to w życiu i tak chodzi tylko o reprodukcję -taka jest potęga NATURY! CZY WAM SIĘ TO PODOBA CZY NIE!