Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham 2 chlopakow?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w stalym zwiazku od 2 lat. Bardzo kocham mojego chlopaka i czuje, ze to ten jedyny. Nasza relacja jest bardzo rozwinieta i niesamowita, on rowniez bardzo mnie kocha. Jednak jednoczesnie czuje cos w rodzaju pozadania do mojego przyjaciela, ktory jest z nami w ekipie. Z nim spotykalam się zanim bylam z obecnym chlopakiem ale wylacznie na relacjach przyjacielskich, jednak pozniej po wielu miesiacach dowiedzialam sie, ze on mnie kochal i chyba chcial ze mna byc.. z czego wtedy nic nie mowil ani nie dawal zadnych sygnalow a ja od zawsze "cos" do niego czulam. Gdy on jest w poblizu zawsze mysle o nim i to mnie kompletnie odciaga od innych rzeczy. Nie wiem co mam robic, on czasami się zachowuje tak jakby rowniez mnie chcial. Chce byc z moim chlopakiem, ale meczy mnie to uczucie do drugiego. Czy ktos byl w podobnej sytuacji? Bardzo mnie to nurtuje i nie mam sie komu zwiezyc :( to meczace uczucie.. czuje, ze chce ich obu. Ale przyjaciela bardziej pozadam.. chociaz wydaje mi sie, ze rowniez go kocham.

Gość gość
Czyli nie kochasz żadnego! Jak każda kobieta nie potrafisz.