Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks bez zobowiązań

Polecane posty

Gość gość

Macie tak czasem, że myślicie sobie "a dlaczego nie?", chcielibyście umówić się bez zobowiązań? Mam 22 lata, spaprałam sobie życie, nie mogę spać i rozmyślam. Swojego faceta poznałam dokładnie 8 lat temu, nie układa nam się. Miałam tylko jednego partnera! Zastanawiam się co mi strzeliło do łba żeby tak bezgranicznie związać się z pierwszym człowiekiem jaki chciał ze mną byc. Miałam okazje do zdrady ale w ostatniej chwili się wycofywałam - no bo jak to tak? Przecież nie powinnam! Nie jestem taka!... a powinnam taka być! Co mi z tej "cnotliwości"? Mam dziecko, konkubenta, siedzę sobie na macierzyńskim i gotuje obiadki- no ku... sielanka. Coraz częściej zasiadam z laptopem żeby zacząć poszukiwania. Wiecie co mnie jeszcze powstrzymuje? Ciało po ciąży!!! Dobrze, ze mam te rozstępy i tluste uda bo normalnie całej swoje moralnosci juz bym się wyzbyla dobre kilka razy!!! Tak mnie korci!!! Wybaczcie musialam sie "wypisac" anonimowo. Jesli czyta to jakas grzeczna dziewczynka- pamiętaj, nie warto taką być! Stawiaj na siebie i nigdy nie pozwól zeby jakis osioł podciął Ci skrzydła zanim nauczysz się latać!!!

Gość gość
Swojego faceta poznałaś ledwie z pieluch wyszłaś to czego oczekujesz? Dojrzałaś i myślisz inaczej. Ameryki nie odkryłaś. Gdyby facet był w porządku to niemiałabyś takich rozkminań. Pomyśl o poradni dla was obojga. Jak nie pomoże to zakończ swój związek, daj sobie czas i dopiero wtedy szukaj nowych wrażeń.

Gość gość
w wieku 14 lat poznac partnera na cale zycie to faktycznie rodem z XV wieku :O

Gość gość
rozchylaj nogi i nie patrz na nic

Gość gość
Nie wiem jaki glupi by chcial babe z dzieckiem!

Współczuję Ci, bo sobie zmarnowałaś życie. Masz 22 lata, dziecko, faceta i żadnej młodości.

Gość gość
Z zawodu jestem hydraulikiem http://jacek-hydraulik.pl/ i mam wielu kolegów, którzy nie mają oporów przed szybkim numerkiem. Ale czy oni są szczęśliwsi z tego powodu, to mam wątpliwości.

Gość gość
Ja sobie sama też troszeczkę współczuje ;) ale tylko troszeczkę bo jak już pisałam mam 22 lata więc całe życie przede mną, mogę wszystko (prawie ) jeszcze zmienić. Gdyby nie macierzyństwo pewnie jeszcze długo "nie otworzyłabym" oczu. Na chwilę obecną nie wyobrażam sobie związku z jakimkolwiek człowiekiem - dlatego też komentarz o babie z dzieckiem jest zbędny ;) Poza tym żadna "baba" z dzieckiem na niezobowiązujący numerek raczej się nie wybierze (tak dla ścisłości bo o to głównie się tu rozchodzi) :D A już szczególnie ja, mój najcudowniejszy na świecie maluszek jeszcze roczku nie ma ^^ no i ma tatę kochającego o czym nie można zapominać, tatę z którym cały czas jestem. Faktycznie chyba najlepiej najpierw zamknąć jeden rozdział w życiu zanim zacznie się kolejny. Tak zrobię ;) Nie będę się zadręczać, czasu cofnąć się nie da.