Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

malzenstwa ktore swiadomie nie chca dzieci sa bez sensu moim zdaniem

Polecane posty

Gość gość

po co zyc razem, jak sie nie zalozy rodziny? to juz lepiej byc singlem i sie ****** z kim popadnie sensem rodziny jest prokreacja wiele malzenstw w okolicach 30stki lub nawet po, wcale nie decyduje sie na dzieci, mowia, ze "moze pozniej" jakie k***a pozniej? jak maz bedzie po pierwszym zawale? zona tuz przed menopauza?

My nie chcemy mieć dzieci, mąż jest po 30 ja tuż przed. I nie wiem, czy w ogóle kiedykolwiek będziemy mieć dzieci.

Gość gość
Medal chcesz za to, że masz własne zdanie? :D Czy co? Gratuluję, naprawdę ekstra, że masz swoje opinie. Ale co w związku z tym?

Gość gość
A zresztą kogo obchodzi twoje zdanie, szmato?

Gość gość
Dla mnie ważne jest małżeństwo z kochana osobą, chcemy dzielić życie a dzieci to klopot, lepiej zyc w spokoju w dwójkę, podróżować razem i spędzać czas bez przeszkód.

Gość gość
czas na hobby i podroze jest jak sie ma 20-kilka lat po 30stce chce sie miec cieple ognisko domowe a nie bujac sie tanimi liniami po indonezji i sztucznie przedluzac ssobie mlodosc

Gość gość
chcę mieć męża ale dzieci nie chcę, co w tym dziwnego? mąż to bliska osoba, jest się do kogo przytulic, porozmawiać, iść razem przez życie, a dzieci to tylko balast, zresztą teraz nie czasy na dzieci (terroryzm, bezrobocie, zanieczyszczenie środowiska)

Gość gość
A co w tym dziwnego, że ktoś nie chce dzieci? Ty możesz nie chcieć posiadać kota i co z tego? Czy kogoś to oburza czy w ogóle interesuje? Żyj swoim życiem i daj żyć innym!