Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie ktorzy graja w gry komputerowe przegrywaja zycie

Polecane posty

Gość gość

zawsze gry byly glupia rozwywka dla znudzonych nastolatkow, a dzisiaj 20-kilkulatkowie i anwet osoby po 30stce graja w gry. dla mnie to strata czasu, przegrane zycie

Gość gość
rozrywka jak każda inna, granie w piłkę, oglądanie filmów i telewizji (mówi to młoda kobitka z obsesją na punkcie Skyrima ;) )

Gość gość
Zależy od ilości czasu jaki się wkłada w granie. Jak ktoś gra dziennie np. ok 6h kosztem pracy/snu/spotkania z przyjaciółmi to faktycznie jest chore.

Gość prawictwo pospolite 152
p********z .. ci co oglądają M jak milosc przegrywają życie .. ci co grają w counter strike go odnosza pełne zwysięstwo

Gość Szczepan 23
Ale ty piszesz głupoty, kto przegrywa życie, to przegrywa, są ludzie którzy grają, i też się spotykają z przyjaciółmi, nie wrzucaj wszystkich do jednego worka , ale oczywiście są tacy, którzy grają z nudów, albo siedzą na necie , bo nie mają kolegów, koleżanek , dziewczyny , są nieszczęśliwi.

Gość prawictwo pospolite 152
tylko pamiętaj , że kazdy lubi spędzać czas inaczej Ja nie oglądam telewizji bo uwazam ze to jest totalne gówo i nic tam ciekawego nie ma.. Nie oglądałem ani jednego odcinka M jak milosc a to ze takie cos jak M jak milosc istnieje wiem z internetu .. Bo czasem pojawia sie jakis zwiastun czy reklama tego badziewia