Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój sąsiad chyba pobił wczoraj swoją żone...były krzyki i płacz do 3 w nocy

Polecane posty

Gość gość

TO NIE PROWOKACJA dzis w nocy slyszalam jak wrocili moi sąsiedzi, ktorzy mieszkają pode mną, mlode malzenstwo, on jakies 30-33 lat, ona moze ze 26-28, nie znam ich dobrze bo wynajmue tu tylko, slyszalam jak ktos z nimi jeszcze był, chyba drugi sąsiad z parteru, 18-20 latek, oni sie znają ,slyszalam jego glos, ten ''mąz'' krzyczal na niego zeby w********al, kuba wybierdalaj i w koncu trzask drzwi, a oni sie darli, jakby biegali po mieszkaniu, ona krzyczala kilka razy MAMY CIE DOSC, s********j, daj mi spokoj itp potem nagle uslyszalam jak płakała głośno, przez łzy mam cie dosc, slychac bylo jakby rzucali sie krzesłami, ksiązkami, pisk, wycie, wyzywali sie, ona potem wybiegla z mieszkania slyszalam placz na klatce i niesamowity trzask drzwi az podskoczylam w łózku :O nie wiem co tam sie stalo

Gość gość
Kazdy w domu robi co chce nie wpieprzaj sie w to napewno mial swoje powody jesli ja pobiltak ze nic o tym nikomu nie mow zapomnij o tym i siedz cicho

Gość gość
moze umowili sie na trojkat, ale nie wyszło

Gość gość
albo naprawdę mieli go dosc, on nie chciał wyjsc, to go krzesłami wypchneli. Zdarza sie tak czasem...

Gość polska patologia
Święta po polsku, bigos, gorzałka i podbite oko :D

Gość gość
Możesz: 1. Zgłosić na policje, jeśli coś takiego się przydarzy ponownie. Pewnie niedługo. 2. Skontaktuj się z niebieską linią, poproś o radę

Gość gość
na drugi raz dzwon na policje, idiotko! a nie siedzisz cicho jak typowa polska patologia

Gość gość
14:11 przestań pieprzyć GNOJU

Gość gość
Styl pisania wskazuje na prowokację. Ale takie sytuacje mają miejsce. Trzeba zgłaszać na policję !

Gość gość
Ja bym nic nie robiła, jeśli będa się takie sytuacje powtarzały to zadzwon na policje anonimowo i powiedz ze sąsiedzi krzyczą, słychać płacz i mozliwe że jest bita. Mojej mamy koleżanka byla bita przez męza, po latach sie przyznala mamie gdy juz sie go pozbyla z domu i rozwiodła, normalne malzenstwo, on inżynier w sporej firmie, ona pracuje w banku, gdy się napił albo wrocil pijany to robil demolke, gdy sie stawiala to dostawała a potem juz siedziala cicho i ukrywala to przez lata

Gość gość
weź przestań zaraz pobił moi rodzice tak się drą jak ojciec nie umyje rąk po klozecie jeszcze matka go nawet nie tknęła

Gość gość
Ja tez czasami bije zone to przeciesz jest normalne nie zyczylbym sobie zeby ktos dzwonil na poicje tak ze tematzamkniety zapomnij o tym ok

Gość gość
14:27 Gdybym była na miejscu twojej żony przypiertoliła bym ci krzesłem w głowę jak byś sobie słodko spał. I powtarzała tak długo, aż nauczył byś się mówić, nawet sepleniąc proszę, przepraszam i dziękuję. Z GNOJEM, który bije kobietę należy się rozwieść jak najszybciej.