Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Lubicie tańczyć?

Polecane posty

Ja nie umiem, nie lubię(poza sporadycznie jakimś pogo, moshem na koncertach, ale to nie taniec) i nie wiem co w tym fajnego. I muzyki tanecznej też nie lubię. I nie chce umieć, nie jest to mi do niczego potrzebne :P Nigdy nawet nie próbowałam, mówiąc szczerze.

Gość gość
Nie tanczylas, penisa tez nigdy nie dotykalas, wnioski nasuwaja sie same:D

Trollu powyżej, pomijając chamstwo twojej wypowiedzi, wiesz że istnieją różne środowiska? Znam mase metali płci obojga, którzy nie lubią tańczyć a z znalezieniem drugiej połówki nie mają problemu. Myślisz że cała zabawa na świecie ogranicza się do twoich wiejskich potańcówek na disco polo?

Gość gość
Jak sie spiela dziewica:D🖐️

Gość gość
Z regułu kobiety własnie lubią tańczyć więc się trochę dziwię autorce.

Ja nie lubię pewnie dlatego że nie trafia do mnie muzyka taneczna, klubowa, elektronika ogólnie, wydaje mi się wulgarna. Oczywiście że się ruszam troche jak słucham muzyki, głównie jak jestem na koncercie, ale w sytuacjach pozakoncertowych wole ją jednak przeżywać wewnętrznie niż ru/chami ciała. Swoją drogą niby jak miałabym tańczyć do black metalu inaczej niż przez headbaging? :D

Gość gość
Polonez na studniówce to był mój ostatni taniec,nie lubię tańczyć.Jestem *****iwą osobą,ale taniec to nie moja bajka:-P

Gość gość
Dlaczego nie można napisać,"r****iwą"czyli kimś,kto nie lubi bezużytecznie siedzieć w jednym miejscu,sport lubię,ale nie taniec

Gość gość
Czy to deptanie nogami,dryganie i wygibasy jakby prąd pokopał albo atak padaczki można nazwać tańcem.Nie wiem.Jeszcze kręcą młynki rękami,kroczą się i jakieś dziwne pozy,takie coś można zobaczyć w klubie,śmieszne i dziwna muzyka do tego ,stukanie i tłuczenie jakieś:-(