Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy normalny facet moze ocenic wyglad innego?

Polecane posty

Gość gość

Faceta? Pytam bo kilka razy slyszalem od kolesi ze jestem bardzo brzydki ale jednak powodzenie u kobiet mam :) w sumie mam wyj/ebke na to co jacys kolesie mysla, wazne ze podobam sie mojej dziewczynie. Ciekawi mnie tylko czy z tymi kolesiami jest wszystko ok? Moze sa gejami, bo ja nie jestem gejem i nie umiem ocenic czy ktos jest przystojny, zreszta nie obchodzi mnie wyglad kolesi a tamci to pewnie wstretne gejuchy :D

Gość gość
Facet może ocenić i kobietę i mężczyznę. Kobieta tylko mężczyznę. Zazdrość (i spory niedostatek inteligencji) nie pozwala kobiecie spojrzeć na drugą obiektywnie

Gość gość
umiesz ocenic tylko nie chcesz byc uwazany lub sam siebie uwazac za homo/bi, kobiety jakos oceniają siebie i nie mają z tym problemu, faceci sa wobec siebie bardziej krytyczni z tego co widze, z mojego eksa smiali sie dwaj kumple ze ma wielki nos, ze jest brzydki, wytykali mu w zartach wady a mi sie podobal ;)

Gość gość
Facet może ocenić i kobietę i mężczyznę. Kobieta tylko mężczyznę. Zazdrość (i spory niedostatek inteligencji) nie pozwala kobiecie spojrzeć na drugą obiektywnie x 10/10