Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla teściowej i jej dziwna reakcja

Polecane posty

Gość gość

Dałam teściowej w prezencie świątecznym nowoczesną wagę łazienkową. Dodam że moja teściowa jest osoba z dość dużą otyłością. Jak tylko znaczyła prezent zrobiła się czerwona na twarzy i odłożyła prezent nawet nie dziękując. Co jest z tymi ludźmi?

Gość gość
Jestes jakas tepa czy o co chodzi ?:D Dajesz babce ktora ma problemy z otyloscia wage i liczysz na wdziecznosc, jeszcze masz pretensje ze nie dziekuje? To tak jakbys miala pelno tradziku i dostala od tesciowej na swieta masc anty tradzikowa. Zwlaszcza ze to tesciowa a nie Twoja kolezanka albo jakas znajoma. Punkij sie w czlolo, ja bym nie chciala takiej synowej :P

Gość gość
Może zaproponuj teściowej wspólne ważenie się wtedy lody zostaną przełamane

Gość gość
IDIOTYCZNA PROWOKACJA!!! Nie ma tak glupich i nietaktownych kobiet. Zero punktow dla administratora!

Gość gość
gość wczoraj Nie ma???? prawie z nielicznymi wyjątkami same głupie a o taktowności tylko mogą pomarzyć.

Gość gość
Jesteś zadowolona i wredna. Szukasz tylko okazji do przywalenia innym i wychwalania siebie. Nie chciałabym takiej teściowej jak ty. Ja jestem otyła i zdenerwowałby mnie prezent waga, a mam 35 lat. Wstyd mi za ciebie.

Gość gość
gość dziś Otyłe kobiety tak maja niestety,są bardzo nerwowe .Wez się za siebie kobieto bo facet zwieje od takiego pasztetu jak ty.Nie dość że gruba to jeszcze nadpobudliwa no anioł by nie wytrzymał z taką . Wstydu nie masz .Jak najdalej od takiej upiornej laski

Gość gość
I jeszcze dalej od ciebie, "zadowolona i wredna teściowo", mam nadzieję, że ktoś kopnie cię w dope. Adieu!

Gość gość
Co tak się podniecasz :) Uważaj bo ci żyłka pęknie hahahaha

Gość gość
Chciała sobie pojeść w Święta, a taki prezent zobowiązuje. Więc nie było chrum, chrum, tylko chudnąć, chudnąć, a dla grubasków, to nie do pomyślenia.

Gość gość
Fajna motywacja nie poczulabym sie urazona , trzeba miec do siebie dystans. Zabralabym sie ostro do pracy nad swoim cialem by udowodnic przede wszystkim sobie ze potrafie zapanowac nad przyzwyczajeniami ktore doprowadzily do tego ze wygladam ja wygladam

Gość gość
Tu autorka dodam że teściowa jest z pod znaku zodiaku waga właśnie więc pomyślałam że fajnie się składa.

Gość beatataka
Mój mąż, gdy zobaczył, że zaczęłam regularnie ćwiczyć, kupił mi taką wagę, żeby mnie bardziej zmotywować: https://kredos.pl/waga-medyczna/waga-medyczna-lazienkowa-seca-804-specyfikacja . Jest to waga elektroniczna z wieloma bajerami (oblicza BMI, zawartość tłuszczu i wody w organizmie i zapamiętuje odczyty), więc takie ważenie się to frajda. Zwłaszcza, że widzę już jakieś postępy :)