Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neptyk

Kolejny dzień picia :D

Polecane posty

Kuzyn niestety jutro wyjeżdża, więc to jedyna okazja aby się urżnąć a potem ostro wydupcyć :D Kto wie, kiedy znowu się spotkamy? :)

Gość gość
Hej Neptyku hejże ha! Jak tam Twój romans świąteczny z kuzynem się.rozwija?? :classic_cool:

No hejo :) No na Wigilii ogólnie to pożerał mnie wzrokiem, gdyby nie pełen dom ludzi, to rżnąłby mnie na tym stole, a może by i nawet karpiem mnie spenetrował. Wczoraj była wyjątkowa nuda, ale dzisiaj pijemy i mamy zamiar do późnej nocy brykać w moim pokoju :)

Gość gość
Coś czuję że Neptyk miał udane te święta. Wreszcie robił to czego tak głęboko chciał i pragnął.:classic_cool:

Udane to będą dopiero wieczorkiem gdy już dobiorę się do jego rozporka :classic_cool: Ale ogólnie rzecz biorąc, to fakt, są udane, i to bardzo :)

Gość gość
Haha:D Ale w sumie to muszę powiedzieć że ten Neptyk to ma siłę....:D Mnie już by się nie chciało....jakbym wina wypił sporo to bym poszedł spać a temu homo-harce w głowie.:classic_cool:

Mój to bryka po alko, libido zawsze wzrasta :D A jak sobie zarzucę viagrę, którą jakiś czas temu na jajca se kupiłem to już w ogóle :D🖐️ Sam widok kuzyna + alkohol to bomba atomowa, a jak poprawie viagrą to mi chyba jajca rozerwie :D

Hehe coraz bardziej se jestem na bani:D Jak mnie tak porządnie sieknie, to nawet nie będę wiedział kiedy namiot w gaciach będę miał:D