Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto kupic meble z ikea do kuchni za 18 tysięcy??

Polecane posty

Gość gość

jak myslicie?? bo moja siostra i jej mąż chwala sie ,że kupują do nowego domu meble do kuchni z ikea warte cos kolo 20 tysięcy... myslicie ze warto?? oni mówia ,że stawiaja na jakosc i chcą miec na lata te meble i wola zainwestowac a jakosc a nie kupowac jakies syfy za 3 tysiące.. serio te drozsze meble sa takie dobre z ikea?

Gość gość
Pfff, a od kiedy IKEA to jakość? W Skandynawii to jest tania tandeta dla studentów. :D

Gość gość
20k za meble?? Chyba całość lodowka, kuchenka zmywarka plus wielki dębowy stół na 12 osób. W życiu bym 20k za kilka półek nie dała

Gość gość
"20k za meble?? Chyba całość lodowka, kuchenka zmywarka plus wielki dębowy stół na 12 osób. W życiu bym 20k za kilka półek nie dała" jak się przegląda ogłoszenia mieszkań "wykończonych do zamieszkania" do sprzedaży czy wynajmu to właśnie dokładnie to widać :) Taniocha, bezguście i tandeta. No, ale co się dziwić, skoro większość Polaków ma właśnie takie podejście. Królują pseudo-dębowe ciężkie ohydne meble

Gość gość
daj nawet 36 jak cie stać, a co!:-D

Gość gość
jak się przegląda ogłoszenia mieszkań "wykończonych do zamieszkania" do sprzedaży czy wynajmu to właśnie dokładnie to widać Taniocha, bezguście i tandeta. No, ale co się dziwić, skoro większość Polaków ma właśnie takie podejście. Królują pseudo-dębowe ciężkie ohydne meble X Większości Polaków nie stać na meble za 20k. Z czego oni mają je kupić? Najlepiej wziąć kredyt na 50 lat bo przecież kuchnia musi jakością dorownywac salonowi, sypialni i łazience a przede wszystkim pasować do wypasionego mieszkania na super modnym osiedlu. Jedni lubią nowoczesny styl a inni klasyczny.

Gość gość
ale moja siostra ma męza ,który zarabia 8 tysięcy miesięcznie ,więc chyba ich stać:)

Gość gość
Nie opłaca się. Lepiej zlecić jakiejś małej porządnej lokalnej firmie, żeby zrobili meble na wymiar wszystko tak jak potrzebujesz, takie są najwygodniejsze.

Gość gość
zazdroszczę Ci . te meble są piękne ,ale trzeba je składać samemu.w częsciach przychodzą niestety.

Gość gość
nie warto

Gość gość
SUPER MEBLE

Gość gość
Tak się w Polsce brandzlują tą Ikeą, jakby to nie wiadomo co było. A w Szwecji, Danii czy Finlandii te tandetne mebelki kupują studenci do wynajmowanych mieszkań czy inni ludzie bez kasy.

Gość gość
za 20 tysięcy kupisz juz super wypasione meble z ikea.

Gość gość
wszystko zależy od montażu, musi być wymierzone, dobrze dostosowane szuflady w odpowiednich miejscach, dobrze założone blokady trzaskania.Jeśli będzie zły montaż, brak praktycznych rozwiązań to nawet meble za 20 tys się nie sprawdzą

Gość maliczka54
oczywiscie ze nie warto, bez przesady. Ja kupowalam meble do kuchni w http://roka69.pl/ maja bardzo dobrej jakosci meble w rozsadnych cenach

Gość gość
troche drogo, ja zamowilam kuchnie z wyspą za mniej niz 15 tys w firmie kuchrem.pl - zobacz jak robią, może akurat się skusisz, ja polecam bo solidne mebelki naprawde

Gość gość
Ikea to mega szajs z wiórów.

Gość gość
Ja raz kupiłam meble z ikei i bardzo się zawiodła. Teraz jestem w trakcie wymieniania mebli w kuchni i całego remontu. Moja znajoma poleciła mi kuchnie na wymiar z firmy Gal z Dobroszyc. Patrzyłam na strone i mają piekne projekty.

Gość gość
"klasyczne" czytaj ciemne i ciężkie meble pasują jedynie do dużych pomieszczeń, więc nie róbcie ze swoich 49 m pałacu :D

Gość gość
litości.przecież za tyle to można kuchnię na wymiar zrobić porządną a nie płacić tyle za meble z sieciówki.

Gość gość
Wszyscy moi znajomi mają kuchnie robione na wymiar w cenie między 25a 35tysięcy PLN także nie krzyczcie tak głośno bo to żenujące. Kogo nie stać tego nie stać-mnie akurat nie stać i kupię to tzw. goowno za kilka tys.

Gość gość
12:11 Ikea również oferuje zabudowę a z tym porządnym wykonaniem to się nie rozpędzaj bo pseudo/fachowców którzy chałturzą nawet za trzydzieści koła nie brakuje!