Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co jej chodzi?

Polecane posty

Gość gość

W skrocie. W pracy zauwazylem ze pewna osobka mnie obserwuje. Kilka razy dziennie przylapuje ja jak sie na mnie patrzy. Po tym jak to zauwaze szybko odwracam wzrok a ona nie odwraca, ja odwracam ale nie dlatego ze sie wstydze. Moglbym gapic sie na nia godzinami bo jest sliczna i w moim typie ale nie chce bo powiedzmy ze mam inna w sercu :p poza tym zauwazylem ze jak sie pojawie na chwile kolo niej to ona sie usmiecha i zreszta kilka razy usmiechnela sie do mnie normalnie patrzac mi w oczy. Nie wiem co o tym myslec bo wiem ze ma kogos... czy to oznaki zainteresowana z jej strony? pomozecie? ;)

Gość gość
zwyczjanie miła ty zimny c***u !ktora normalna kobiet podrywała debila takiego jak ty :D / masz schizofrenie

Gość gość
Zazdrośnicy i przegrywy na których żadna nie chce spojrzeć - nie odpisywać. :D a do autora, możliwe że jest zainteresowana, bo niby dlaczego się tak patrzy i uśmiecha? Nie widzę innego wytłumaczenia

Gość gość
kocha cie

Gość gość
Po co pytasz skoro masz inna w sercu?:-) nie powinno cie to interesowac....

Gość gość
Pewnie gnojek pyta z ciekawości... a tak na prawdę jakby się okazało, że jest zainteresowana to szybko by o tej innej zapomniał, s******l jeden, wszyscy faceci to........ :o

Gość gość
Jarzysz sie tym ze moze jej wpadles w oko lub spodobales i moze chce z toba blizsza relacje. W sercu masz inna to nie powinna cie ona interesowac prawda??:-) chyba ze ukochana odplawa w dal a to kobieta o ktora pytasz cie ujela? Wiec chyba slaba ta twoja milosc do obecej

Gość gość
Inna mi sie podoba ale nie mam pojecia jak sie z nia potoczy, to jak na razie tylko kolezanka. A zapytalem bo ciekawi mnie dlaczego dziewczyna ktora ma chlopaka tak sie zachowuje, moze zle to interpretuje :p

Gość gość
I co z tego ze ma chlopaka to nie zwalnia z tego ze mozesz ty sie jej podobac.To samo jakby miala meza tez moglbys jej sie podobac, mogla by sie zauroczyc.

Gość gość
Po ile macie lat. W stosunku do mnie tez się tak zachowywala zajęta kobieta.

Gość gość
Dzień dobry wszystkim Kobietkom! :) Jestem studentką Psychologii i prowadzę badania dotyczące obrazu siebie i funkcjonowania zawodowego kobiet. Wszystkie kobiety, które NIE mają dzieci i są aktywne zawodowo proszę o pomoc. https://docs.google.com/forms/d/1Y3fohcOGcHLCP8ZPQMBK6Unl75JsBdGM7gIIIjPNyxg/viewform?c=0&w=1 Każda uzupełniona ankieta jest dla mnie na wagę złota. Z góry dziękuję! :*

Gość gość
Po 20 a co ma wiek do tego i co zrobiles w swojej sprawie, pewnie nic? Ona mi sie bardzo podoba, nie tylko z wygladu, ale o wiele bardziej z charakteru, wiec ja chyba musze cos zrobic :p