Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zatrucie ciążowe. Czy jest tu lekarz

Polecane posty

Gość gość

Strasznie puchna mi stopy od kilku dni. Jestem w 35 tygodniu ciąży. Mam się już martwić czy jeszcze nie?

Gość gość
w 35 tygodniu to co ty słonica ?

Gość gość
Koleżanka nastraszyła mnie zatruciem ciazowym a opuchlizna nie schodzi nawet po nocy

Gość gość
Przez zatrucie urodzilam w 36 tyg. Masz możliwość sprawdzic sobie ciśnienie? Pod koniec ciazy to normalne,że puchna stopy,ale jesli do tego dochadza inne objawy warto udać sie do lekarza.

Gość gość
Ta osoba co napisała o słonicy niech najpierw poczyta ile tygodni sie chodzi w ciazy zamiast robic z siebie idiote. Napisałam 35 tydzien a nie miesiąc !!!!!!!

Gość gość
Niestety nie mam ciśnieniomierza :( muszę zaczekać do poniedziałku

Gość gość
Niestety nie mam ciśnieniomierza :( muszę zaczekać do poniedziałku

Gość gość
Może jakieś okłady? Albo moczenie w wodzie z solą Już nie mam pomysłu..

Gość gość
Słuchaj, jesli puchna Ci tylko stopy,ale ogolnie czujesz sie dobrze,dzidzius fika w brzuszku bez zmian,to postaraj sie poprostu przelezec do poniedziałku z lekko uniesionymi nogami. Jednak jesli sie bardzo martwisz możesz udac sie na pogotowie (możesz troszke posciemniac zeby cie nie zbyli) tam cie przebadaja i jesli wszystko jest ok to odesla do domu.

Gość gość
Jak stopy puchną to płod się przekręca, jedź do szpitala i skończ zawracać d**e macioro!

Gość gość
Podstawą jest mieć Zawsze podczas badań ginekologicznych cipki i zabiegów nawet w szpitalu i porodach. Mamy do obecności osoby bliskiej Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 Gdy jest osoba bliska to jest Nasz świadek którego nie wolno wyprosić lekarzowi wtedy nie lekceważy nas lekarz! Normalna partnerka ma partnera przy badaniu ginekologicznym i nam pokazał gin jak osłuchwać ma mąż i odliczać tętno płodu. Do tego powinnaś odstawić sól i uważać na dietę! !! Wraz z mężem i przy jego obecności by badał tak by nie doszło do zakażeń pochwy bo rękawiczki chronią tylko gina nie pacjenta często coś dotknie w gabinecie potem bada i zakaża dlatego mąż ma prosić o zmianę rękawiczek

Gość gość
Podstawą jest mieć Zawsze podczas badań ginekologicznych cipki i zabiegów nawet w szpitalu i porodach. Mamy do obecności osoby bliskiej Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 Gdy jest osoba bliska to jest Nasz świadek którego nie wolno wyprosić lekarzowi wtedy nie lekceważy nas lekarz! Normalna partnerka ma partnera przy badaniu ginekologicznym i nam pokazał gin jak osłuchwać ma mąż i odliczać tętno płodu. Do tego powinnaś odstawić sól i uważać na dietę! !! Wraz z mężem i przy jego obecności by badał tak by nie doszło do zakażeń pochwy bo rękawiczki chronią tylko gina nie pacjenta często coś dotknie w gabinecie potem bada i zakaża dlatego mąż ma prosić o zmianę rękawiczek .Do tego pić wodę herbatki by wypłukać toksyny o ile są?

Gość gość
Osobie ktora nazwała mnie maciorą chce pozdrowić równie ciepło. Nie zapominaj że jesteś kozak w necie ale piz*ą w świecie i gratuluje szacunku do innych ludzi.