Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WhiteJakub

Dziewczyna chce mi pokazać, ze mam dać sobie spokoj ?

Polecane posty

Siema, od 4 miesiecy chodze do LO. No i jak to w LO, nigdy nie idzie tam patologia, i mam z******ta klase. Szczegolnie podoba mi sie moja koleżanka. Jest to napewno jedna z najładniejszych i najmilszych dziewczyn jakie znam :) Spodobała mi sie w pierwszym tygodniu i tak jest do dzisiaj. Przez pierwszy miesiac cala klasia sie poznala wiec z nia nie rozmawialem. Lecz z miesiac temu moj najlepszy kolega i jej najlepsza kolezanka (chodza z nami do klasy) zaczeli cos ze soba krecic. No a ja niewiedzialem jak zagadac do tej mojej wybranki wiec cos tam zaczolem pisac : ,, Kurde, ci to ze soba kreca" itd. No i sobie troszke popisalismy, na poczatku o nich, a potem jakos sie temat zmienil. Pózniej znów moj kolega umowil sie z moja kolezanka na randke do kina. Tak wiec ja na jaja napisalem do tej mojej kolezanki ,,Moze ich posledzimy" ? Ona powiedziala, ze to samo miala na mysli, i spytala sie czy przy okazji jak bedziemy w galeri handlowej to czy jej nie pomoge wybrac prezentu (bluzy) dla taty pod choinke. Oczywiscie, ze sie zgodzilem. No... tak wiec pojechalismy pociagiem, najpierw kupic bluze, a potem mielismy patrzec na ta zakochana pare ktora idzie do kina, lecz jakos ich nie spotkalismy. Wiec ja sobie mysle: ,,Zaprosze ja na burgera" (nie do maca lecz do restauracji), zgodzila sie. Po tym jak zjedlismy, poszlismy usiasc na lawke i czekalismy 30minut na mojego tate. Przez 30minut sobie gadalismy i bylo milo. Po powrocie do domu staralem sie jak najszybciej do niej napisac i popisalismy od 23 do 2. Wtedy pomyslalem sobie ze moze cos z tego wypali ? Nastepnego dnia (wigilja) niepisalismy duzo bo oczywiste jest to, ze w wigilje spedza sie z rodzina a nie na telefonie. Lecz pierwszego i drugiego dnia swiat staralem sie do niej pisac. Lecz ona albo odpisywala tylko emotikona albo pisala : No/Nie . Zle mi sie z nia pisalo i skonczyly mi sie takjakby tematy na rozpoczecie rozmowy. Wiec sobie odpuscilem. Lecz okolo 1 w nocy cos tam napisala bardziej rozwinietego i znowu popisalismy z 2 godziny. Lecz dzisiaj (2 dzien swiat) jest caly czas aktywna na fb, jestem na czacie na ktorym ona rowniez jest (jest tam 7osob) i tam aktywnie uczestniczy w rozmowie, a moich wiadomosci nawet nie wyswietla. :( Nie wiem co o tym myslec, czyzby pokazywala mi, ze mam dac spokoj ? Dodam, ze zaprosilem ja do mnie na sylestra tak jak inne 5 osob, a w poniedzialek jadziemy w 4 (ja ona, kolega i kolezanka) na kregle. Moze to jest taki typ czlowieka ? Ze nie odpisuje na wiadomosci albo pisac nie lubi ? O czym mam z nia pisac ? :/ Dodam, ze jest to bardzo ladna dziewczyna i kiedys wyslala mi zdjecie jak to jakies dziecko napisalo do niej wiadomosc. Ale przy okazji widzialem z kim pisze. Niby zamazala ich imie i nazwisko ale bylo widac date. W jednym czasie pisze z 5 osobami. Nie wiem czy to dziewczyny, czy chlopaki nie mam pojecia. Aha.. pominolem jeden wazny szczegol :/ Nigdy nie mialem dziewczyny i moze cos zepsulem ? Zawsze pisze z kolegami na jaja i moze cos zlego napisalem ? :(

Gość gość
Na poczatek, nie łap takiego cisnienia:). Bądz sobą, pisz jak pisałeś do tej pory, nie pisz na siłę. Jeśli się jej spodobałeś to własnie taki. Jeśli jest zainteresowana to bedziesz miał okzaje to jeszcze sprawdzić, choćby na tym sylwku. A jeśli laska jest z tych co lubi gierki, no cóż, nic z tym nie zrobisz. Albo bedziesz w nie grał, albo nie. W każdym razie nie nakręcaj sie, bo trochę to robisz:)

No ok, czyli mam mniej do niej pisac ? I jak mam sie na sylwku zachowywac ? Mam siadac obok niej ? slaby jestem w te klocki :(

Gość gość
Dlaczego nie pisać, bądz sobą, a więc rób to co do tej pory. Napisz co słychać, zaproś gdzieś, przysiądz sie na sylwku. Będziesz widział jak reaguje, czy jest na to chętna i domysły sie skończą. Mało prawdopodobne żeby ona już widziała w tobie chłopaka do związku, trochę na to za wcześnie.

Wczesniej w ogole nie pisalismy ze soba ja teraz troche to nakrecam i wydaje mi sie, ze ona od siebie by do mnie nie napisala :( teraz mi sie przymoniala tez pewna sytuacja, wyslala mi swoje prywatne zdjecie (piekne) i spytala sie czy wyglada tak na codzien bo wszyscy mowia ze na codzien wyglada zupelnie inaczej. Ja napisalem, ze zdjecie bardzo ladne, i moim zdaniem tak wyglada codziennie. Moze chciala cos sprawdzic ? :o

Gość gość
Może:). Może chciała sprawdzić jak zareagujesz, co napiszesz etc. Czy na prawde Ci sie podoba albo szuka potwierdzenia czy jest ładna, w twoich oczach przynajmniej. Nie myśl za dużo.

Gość gośćtakijeden
Polecam ci Stone jak poderwać dziewczynę Paweł grzywocz, nauczysz się z nim jakich błędów nie popełniać, a ze jesteś młody, to możesz się wiele nauczyc