Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś śpię zupełnie sama w domu, boje sie duchów!!

Polecane posty

Gość gość

Pierwszy raz spię sama w domu rodzinnym. Boję się, ponieważ w drugiej części domu dokonano 2 morderstw, było tez samobójstwo, jeden normalny zgon oraz kobieta, która wychodzila z tamtego mieszkania zmarła przez potrącenie samochodu obok tego nieszczesnego domu. Oprócz tego włascicielka tego mieszkania zaginęla a potem okazało sie, ze nie zyje, bo znaleziono jej zwłoki gdzies duzo dalej. Mozecie nie wierzyć, ale to sie zdarzyło naprawdę. Boje sie dzisiaj.

Gość gość
Masz jakieś artykuły w necie na temat tych wypadków?

Gość gość
tak, w necie jest na temat ostatniego wypadku. Morderstwo było opisywane kiedys w gazecie, ale to jakieś 14 lat temu.

Gość gość
Pomodlić się i tyle to pomaga

Gość gość
Weź cos na sen popij alko i nawet nie poczujesz kiedy spałas

Gość gość
cos mnie obudziło w nocy. Nie wiem, moze to podswiadomosc, ale obudziło mnie około 3 w nocy. Nie spojrzałam wtedy na zegarek, bo sie bałam. Minelo troche czasu zapaliłam telefon a tam była 3.30, wiec obudzenie mialo miejsce około 3. Nie mogłam spac ze 2 h, cos pukało co jakis czas, ale to chyba myszy. byłam mokra ze stresu, ale udało mi sie zasnac około piatej. Dodam, ze nigdy nie budze sie w nocy, to mialo miejsce tylko dzis. moze to wyobraznia, juz sama nie wiem :(