Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem młoda, zdolna i pracowita a nie moge znaleźć pracy, pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Co jest ze mną nie tak?:(( W kwietniu skończyłam technikum o profilu org reklamy. Zdałam maturę w tym rozszerzone wszystkie kierunki. Egzamin zawodowy też zdany celująco a pracy nie ma. Na początku myślałam że to z braku doświadczenia, więc na siłę poszłam pracować do callcenter. Wciskałam ludziom kity, tam każdego biorą, zmuszałam się tam do pracy prawie 3 miesiące za marne grosze. Ogromny wyzysk i traktują pracowników jak psy. Potem odeszłam bo myślałam że znajdę coś normalnego w końcu, i nic !. W międzyczasie pracowałam kilka dni na czarno, to tu to tam i to wszystko. Od ponad pół roku nie mam pracy! Codziennie przeglądam ogłoszenia i wysyłam, zanosze cv i nikt nie odezwania. Jak już zaproszą mnie na rozmowę to nie zatrudniają. Urząd pracy też nie ma żadnych propozycji. Jestem zrozpaczona, czuje się gorsza. Wszyscy znajomi z szkoły już dawno pracują lub na studiach a ja jak taka ostatnia ciapa nie moge sobie nic znaleźć. Jestem zrozpaczona.. nie wiem co mam robić?!

Gość gość
A studia?Nie chcesz się dalej uczyć? Widzisz, z własnego doświadczenia Ci powiem, że czasami trzeba obniżyc swoje 'standardy' i piąć się od najniższego szczebla.