Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kafeteria doniesienie do prokuratury

Polecane posty

Gość gość

o popełnieniu przestepstwa a konkretnie łamaniu mojego prawa do swobodnej wypowiedzi na forum publicznym zrobiłem liczne zrzuty ekranu z moimi postami uznanymi za spam, w których nie używałem żadnych wulgaryzmów, nikogo nie obrażałem, nie reklamowałem firm ani opcji politycznych a jedynie odnosiłem sie do wypowiedzi rzekomo userów tego forum co sugeruje mi, że w istocie pisze tu sama moteracja blokująca po ip niewygodnych dla j ej nizananych mi celów użytkowników. dowodem niech będzie ten screen ekranu zrobiony podczas próby założenia tego tematu spod ip, pod którym "podpadłem" http://zapodaj.net/982d31ae882f5.png.html

Gość gość
nie wiem jakie wartosci promuje kafeteria oraz jaką ma wizje kobiet w polsce ale wyglada na to, ze nie jest to wizja związana z wolnościa słowa i wypowiedzi. nalezy raczej przypuszczac, ze właścicielami tego forum kieruje chęc zakneblowania ust kobietom chcącym sie swobodnie wypowiedzieć

Gość gość
oni sa poy****i mialem kiedys podobny problem

Gość gość
kogo to obchodzi...

Gość gość
nie interesuje mnie kto tu robi jakie interesy co reklamuje udając niezaangażowane w moterowanie userki ale pachnie mi to nieuczciwymi praktykami handlowymi. jak nie uda mi sie w prokuraturze zagadam z izbą handlowa i każdym innym, komu lezy na sercu przynajmniej publicznie zdora konkyrencja wolnorynkowa. oczywiście to tylko moje spekulacje bo mozliwe, ze po prostu forum to moteruja sfrustrowane desperatki wyładowujące swoje negatywne uczucia poprzez odbiranie userom mozliwości wypowiedzi co nie zmaienia faktu, że beknie za to kierownictwo

Gość gość
może kogoś kto jak gość wyżej i ja został podobnie niezgodnie z prawem potraktowany. zatem jeżeli cie to nie obchodzi to nie wypowiadaj sie na ten temat szczególnie, ze najwyraźniej nie masz pojęcia o czym pisze. czasy cenzorów podobno mineły wraz z ustrojem komunistycznym. jak sie okazuje powracaja niechlubnie pod sztandarem feminizmu

Gość gość
jeżeli do pół godziny nie odblokujecie mozliwosci wysyłania postów z mojego ip to rusze z tą sprawą na poważnie. to nie są kooorfa żarty do c***ja. to jest jakiś zwiastun totalitaryzmu

Gość gość
dyrekcja kafeteri to ciule takie same jak na tym forum!!!

Gość gość
dziękuje za uwagę

Gość gość
ja nie mam problemów z wpisywaniem/odpisywaniem na bulwersy.

Gość gość
buhahaha:D🖐️ aleś ty tępy:D

Gość gość
widocznie nie nadziałeś sie na jakąs zakamuflowana akcje reklamową bądź tak jak ja na macieja b, który najwyraźnie w trosce o swój imige, od którego zalezy populaność jego bloga będacego jak sam pisał jedynie odskocznia do szerszej działalności handlowej. skoro wypowiedzi na jego temat są blokowane oznacza to ni mniej ni więcej, ze albo zapłacił komus za te usłge niezgodną zresztą z prawem albo sam odpowiada za moterowanie forum co również jest złamaniem prawa i regulaminu kafeterii.

Gość gość
gość 21:58 dzieki i nawzajem.

Gość gość
a teraz możecie usunąc temat:)

Gość gość
dla kretynów, któzy nie rozumieja powagi sytuacji wyjasnie, że od kneblowania komus ust do masowych mordów wlasach droga niedaleka. nie wiem jak zapatruje sie na te kwestie wirtualna polska ale niepodoba mi sie, że stosuje takie metody szczególnie, ze skrót od jej nazwy jest identyczny z tym jakie ma wojsko polskie. nie wiem czy to jakas sugestia co do sposobów działania wojska polskiego czy moze czysta bezmyslnośc połączona z poczuciem bezkarności i mam to w dooopie. nie podoba mi sie to i jeżeli oni nie zmienia metod to im zamkne ten burdel

Gość gość
a zaraz potem blog, o którym pisałem i jego twórce