Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P z Warszawy

Uwodzenie partnera w pracy

Polecane posty

Gość P z Warszawy

Witam... Nieprzespana noc...tak samo ciężki porane ..aby wszystko połączyćw końcu w całość. 10.12 nie miałeś spotkania biznesowego jak zwykle skończyłeś prace o 16 a juz o 16;18 byłeś w kinie Moje odkrycie i działa armatnie z tym związane jakie spuściłam na partnera lawinowo odkryły przede mna : 28 latką w 31 tygodniu ciąży iż niedawno zatrudniona w pracy partnera dzieczyna dotrzymuje mu towarzystwa... - tak całowalismy się a poznie - tak..tylko ,,raz,, Moj partner rownie mlody człowiek jak ja..na samodzielnym stanowisku w duzej jak nie w najwiekszej firmie transportowej w Warszawie ...i ona.... O godz 18 wyrzuciłam go z domu..ja moje nienarodzone dziecko i 8 latek w pokoju obok. Nowe mieszkanie 2 poziomowe ..aby zyło nam sie lepiej i wygodniej...nic oprocz złości przelanej rękoma na jego twarz w końcu nie mogłam zrobić. Głowa mnie boli..spac nie mogłam..syn spał kolo mnie i jedna mysl w glowie .. niby zostawał dluzej bo praca a spedzał czas z ta małolatą i wizja tego jak im miło po pracy..bo przecież ja się zaokrągliłam..bo przecież ja nie moge...i lekarz mowił żeby seks odstawić...to juz w koncu kawałczasu... no i stało sie .... Tak siedze..zraniona ..nie wiem co robic...wracac d orodziców i zostawić kredyt na mieszkanie na jego głowie ..w koncu i tak nas utrzymywał ...czy prosićrodziców o pomoc i może sie uda samej? Dalej siedze i myśle aby zabrać synka i moj brzuch do centrum wejsc do firmy zapytać o ową Panią i powiedzieć nie dyskretnie..tak samo jak niedyskretnie kranie mi partnera że nie godze sie na jej pseudo seks i kims kto wyciera tyłek naszemu dziecku.... ale to praca...kto wyjdzie na wariata nowiadomo że ja .... a Pani z pracy zyska obwieszczając jaką to Łukasz ma w domu świruskę. wiec może przejsc sie do głównej kadrowej na rozmowe .... niby kadry to azyl w drodze do prawidłowej komunikacji miedzy ludzmi... co robić ...w koncu nie napisze na fb czy to ty jestes tą po godzinach.... Odpuscic ...czy dac sobie ten ułamek czegos na wzór godności i sygnału w tej wielkiej korporacji że się na to nie godze... P z Warszawy

Gość gość
By były dobre relacje należy w związku żyć bez Tabu! Mąż jest zawsze przy Każdym badaniu ginekologicznym cipki wspierał porody takie przeżycia łączą związek. Izolacja powoduje zdradę i rozstanie. Mamy Prawo do obecnośc***artnera nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów lecz polki są często zacofane krepując się partnera a obcego całkiem faceta ginekologa nie ciemno gród! !!!