Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamień na skale

nie ma nic bardziej szczęśliwego dla kobiety niż

Polecane posty

Gość inna niż wszyscy
gość dziś Gosc 12.58 To moze jestescie razem,lubicie sie,uprawiacie seks,ale nic wiecej nie ma. x jesteśmy razem bo się kochamy, świata poza nim nie widzę, gdy miał wypadek mało że nie umarłam gdy się o tym dowiedziałam, jest on moim tym jedynym, jest nie tylko moim ukochanym mężczyzną ale też przyjacielem, z pewnością łączy nas miłość x x x Znasz uczucie,kiedy widzisz,ze twój chłopak nikogo więcej od ciebie nie pragnie? Kiedy cie dotyka, to chce dotykać i nigdy nie przestać? Czy nigdy po prostu sobie ani jemu na to nie pozwalasz. x tak znam to uczucie, ale tak jak wspomniałam nie podoba mi się ono nie chce wiedzieć, słuchać tego co on o mnie myśli jeśli to nie jest związane z moja osobowością, charakterem, może mnie dotykać, całować, nie widzę nic przeciwko temu, również przecież mam ochotę na sex, jednak chce by to robił nie dlatego że mnie pragnie tylko dlatego że mnie kocha i chce między innymi w ten sposób okazać swoje uczucie

Gość gość
Ale kto mowi,ze mezczyzna nie moze okazywac uczucia rowniez nie poprzez seks?! Chyba masz dziewczyno z czyms problem

Gość inna niż wszyscy
gość dziś Ale kto mowi,ze mezczyzna nie moze okazywac uczucia rowniez nie poprzez seks?! Chyba masz dziewczyno z czyms problem x nikt nie mówi, napisałam że: - "chce MIĘDZY INNYMI w ten sposób okazać swoje uczucie" to jest jedna z form którą może okazać swoje uczucie, a nie że tylko że poprzez sex może ją okazać okazuje że mnie kocha gdy mnie przytula, troszczy się o mnie, pomaga mi gdy mam problem a także okazuje mi to uczucie gdy mnie dotyka i się ze mną kocha

Gość gość pychotka
Podzielam zdanie autora tematu.Bardzo lubię kiedy wiem,ze koledzy,kuzyni,znajomi mojego męża mnie pragną i marzą o tym by się ze mną kochać.Wiem o tym,często np.na imprezce dostaje takie nieprzyzwoite propozycje.:D

Gość wyluzowana123
Czytam Waszą konwersację i nasuwa mi się jedna myśl, że o gustach się nie dyskutuje. Jeśli "inną niż wszyscy" kręci i podnieca to, że jej facet mówi o jej mentalnych walorach to jest ok. Mnie bardzo kręci jak mężczyźni mnie pragną za to, jak wyglądam i za to, co mam w głowie. każdy ma swojej dewiacje :).