Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewica i romans

Polecane posty

Gość gość

jak zapatrują sie na kobiety które sa dziewicami mężczyźni po 40? Czy chetnie beda mieli z nimi romans?

Gość gość
A kto by nie chcial :D? wiadomo, że tak.

Gość gość
A to nie odraza facetów, ze kobieta jest dziewica? Brak doświadczenia i w ogole?

Gość gość
zachęca, bo taka czyściutka

Gość gość
A taka dziewczyna moze byc dobra kochanka i spełnić wymagania takiego starszego o 17 lat mezczyzny?

Gość gość
jak najbardziej. mówię o swojej żonie. ;)

Gość gość
gość dziś A to nie odraza facetów, ze kobieta jest dziewica? Brak doświadczenia i w ogole? X Mezczyzni to nie kobiety! Kobiety chca puszczalskich mezcyzn a mezczyzni chca porzadne kobiety!

Gość gość
Może odrażać jedynie to jeśli jest pruderyjna, że co toto nie, ależ ja nie zrobię tego i tamtego, bo się brzydze, to nie wypada, nie mam ochoty , boli mnie głowa, noga, ucho i w ogole przy zgaszonym swietle w barchanowej koszuli. To jest fe :O Nie chcialbym takiej.

Gość gość
A jesli to jest facet po 40, ma zonę i po prostu szuka przygód to nie zniechęci go jesli owa dziewczyna jest dziewica?

Gość gość
Nie wiem. Musisz jego spytać. Mnie nie interesują dziewice, tym bardziej przygody ani romanse. Mam juz swoja ex dziewice :D

Gość gość
To zależy czego facet chce...chce przygody, romansu to co za różnica? Ważne, żeby ładna była i chętna i to wszystko, a czy miala czy nie miala to bez znaczenia. A jeśli chodzi o cos wiecej, niż tylko romans to już przebiera, żeby miec jak najczystsza i najfajniejsza, która ma coś w głowie. Mogłby odmówić, żeby jej nie skrzywdzić, bo na przyklad bardzo ja lubi. Mógłby odmówić, bo oczekuje gorącej kobiety, a nie kogos, kogo trzeba wprowadzać. Mógłby chcieć bo to sie rzadko zdarza i to może byc ciekawe, z czystej ciekawości. Tak czy owak, pamietaj jak zajety to zajety...

Gość gość
Czyli co, jesli zamierza zostać z zona to mu raczej bez różnicy czy to dziewica czy nie?

Gość gość
po prostu skoncz juz te mrzonki o dziewicach bo to juz passe

Gość gość
co? urabia cie jakis zonaty facet i sie zastanawiasz czy wdac sie w romans czy nie? NIE, NIE WDAWAJ SIĘ. W czyms jeszcze moge pomoc ? :)

Gość gość
Dlaczego passe

Gość gość
Co Ty sie tak tych dziewic uczepiłeś, powiedz :O co jakaś chciala Ci się oddać i nie przyjałeś bo jesteś dżentelmen i pytasz nas czy ja kochasz? :O Chyba sam najlepiej wiesz co czujesz.

Gość gość
Jeżeli zamierza zostać z żoną tzn. ze jest baranem, na którego nie warto lypac okiem, ponieważ nie powinien w ogole patrzeć w stronę kobiet, a tym bardziej dziewic. Czy taka odpowiedz Cie satysfakcjonuje? Cos jeszcze moge dla Ciebie zrobic?

Gość gość
Chcesz stracić dziewictwo z facetem, który nie jest wierny żonie? ŁAdna kochanka z Ciebie będzie.

Gość gość
ja mialam taka sama sytuacje.. bylam dziewica i kochanka. stracilam dziewictwo z zonatym facetem.. wiec uwierz mi.. nie bedzie mial oporow

Gość gość
Żałujesz decyzji o stracie dziewictwa z facetem, ktory ma zonę? Żałujesz tego romansu?

Gość gość
A jeśli będzie miał opory tzn ze mnie kofffa?

Gość gość
nie rozumiem dlaczego do związków chcą niby faceci dziewic przecież taka bardziej będzie się mężczyznami (róznymi ) interesować chyba że prawdziwa katoliczka

Gość gość
a czemu bardziej ? jak posmakuje jednego, a bedzie smaczny i bedzie miał dużą..energię to czemu ma szukac innego?

Gość gość
Nie wdawaj dziewczyno w romanse się, Bo chłopcy Cie zbrukajo, porzuco Cie Nie bedzie kwiatów, ani wiatru we włosach, Nie pomoze Ci dziewczyno nawet dobry posag, Bedziesz biegac w kolko, bedziesz biegac bosa, I wolać: o kochany wroc, pod niebiosa, Trzymaj sie z daleka od zonatych krętów, Trzymaj z daleka od ich niecnych wdzięków Spotkaj chłopca co ma duże serce, I nie zyje w niewygodnej rozterce :D

Gość gość
Oj dziewicko moja Tyyy piękna, Jestes taka smaczna i taka ponętna, Chodź chodź dam Ci niebo z gwiazdami, Dam Ci wszystko, jak zostaniemy sami, Chodź chodź dziewczyno i nie obawiaj, Tylko badz grzeczna, pieknie sie wysławiaj, Chodź chodż nie wierzgaj tak kolanami, Nie jestem stworzony do monogamii :classic_cool: