Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o takiej roznicy wieku?

Polecane posty

Gość gość

ja 26, on 45?

Gość gość
Jezeli sie kochacie roznica wieku jest bez znaczenia

Gość gość
Do 10.47,tylko ciekawe jak długo?

Gość gość
gość dziś Do 10.47,tylko ciekawe jak długo? x Jakieś 10-15 lat, kiedy ona będzie w szczytowej formie seksualnej, a on będzie miał tylko pół erekcji.

Gość gość
Z tą erekcją bym nie przesadzał! Wiem jak jest! Sam mam ponad 50,prawdę mówiąc rówieśniczki mnie nie ruszają,bo niby dlaczego?:D,ale jak widzę młódkę to...!!!!:D,właśnie na tym to polega!Ten kto myśli że facet po50 jest do d**y,ten niema zielonego pojęcia mężczyznach w tym wieku, lub jest eunuchem!

Gość gość
gość 10;51 to prawda,sama to przerobiłam...

Gość gość
jak ojciec z corka

Gość gość
Ze on to pedofil.

Gość gość
a ja jestem 35 letnim emzczyzna, bez viagry nie moge, nawet jak partnerka jest ladna oczekuje zrozumienia ze strony partnerki a nie wyszydzania

Gość gość
wystarczy znaleźć osobę, która idealnie do nas pasuje, wtedy wiek nie jest żadną przeszkodą dla mnie to układ idealny (dla kobiety)

Gość jasnowidzXXL
O tym, że wspólne życie polega tylko na seksie mogą myśleć wyłącznie małolaty. Po 26 latce należałoby już spodziewać się trochę innego myślenia. Ale jeżeli została na poziomie niedorozwoju - zostaw człowieka - po co go unieszczęśliwiać?

Gość gość
ja mam 32 czy jest jakaś 20latka która by mnie chciała? :)

Gość gość
najlepiej to góra 12 lat ruznicy

Gość gośćPatabana
Jeżeli to miłość, taka faktyczna z jednej i drugiej strony,co może wydawać się dla wielu dziwne, ale nie uważam tego za niemożliwe,to życzę Wam po prostu szczęścia. Przypuszczam,że w swoim czasie możecie mieć problemy, na zasadzie,że a to Was ktoś zaczepi na ulicy, a to powiedzmy zaczną się powiedzmy jakieś problemy z seksem, stosownie do wieku, nie mniej jeżeli faktycznie się kochacie,to na pierwsze nie będziecie reagować, na drugie są środki w stylu IQman. Problemem i to faktycznym może być kwestia,jeżeli przykładowo ty masz być "młodą ozdobą" lub odwrotnie, "głębokość miłości" jest uzależniona od "głębokości portfela"... tu niestety, moim zdaniem byście byli skazanie na porażkę...