Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tylko patologia żre jeszcze dzisiaj żarcie ze świąt

Polecane posty

Gość gość

po szkoda wyrzucić, niektórzy to jeszcze wpiepszają sałatkę i pierogi z wigilii, które były zrobione kilka dni przed wigilią

Gość gość
I to jest odpowiedz na to dlaczego bigos robi sie po swietach a nie tydzien przed tumany.

Gość gość
Podaj definicje patologi, bo jak dla ciebie patologia to ci ci jedzą po świętach świąteczne zapasy to jesteś rzeczywiście idiota

Gość gość
ni e jem już nic ze świąt, nie zostało wcale dużo ,bo nie robiłam żarcia zastaw się a postaw się,a co zostało,wyrzucę trudno, zresztą ile można jeść świąteczne bigosy, sałatki,pierogi,męsa itp. tego przecież się już nie chce. Dzisiaj u mnie świeży normalny niedzielny obiad

Gość gość
Uff to dobrze że zjedlismy wszystko wczoraj :D

Gość gość
Ewa3333 zawsze je żarcie ze świąt jeszcze tydzień po świętach

Gość gość
U kiepskich pralka byla w kuchni wiec w sumie racja

ja bede wcinac dzisiaj pierogi z kapusta i grzybami i krokiety z tym samym farszem, ale!!! wyjelam je z zamrazalki ( mroze zawsze ) Lubie jesc na swiezo, na drugi dzien juz mi tak nie smakuja, chyba ze odsmazone ;) A bigos bede robic dopiero jutro :D

Gość gość
w awatarze to twoja córeczka?

Gość gość
Ja mam pralkę w kuchni i gdybyś zobaczył jak mam urządzone to byś się bardzo zdziwił. Nie uważam się za patologie! Jedzenie dziś już wyrzucam gotuje normalnie obiad, ile można jeść te sałatki.

Gość gość
i niby co mam wyrzucić dobre jedzenie, bo jakiś człowieczek na kafe tak powiedział zostało to jem nie będe kasy marnować

Gość gość
dobre jedzenie robione kilka dni przedświętami? no napewno są bardzo dobre... tym bardziej sałatki w których jest majonez

Gość gość
śliczna :) pamiętam ciebie, jak długo się starałaś o dziecko, później jakiś czas tu nie zaglądałam, gratuluję

Gość gość
u mnie wszystko było robione 23/24 grudnia czyli dzień przed i w dzień świąteczny, a kotlety były świerzo smarzone w 1 i 2 dzień świąt, zostało mi troche sałatki która ma 3 dni i nie zamierzam jej wyrzucać bo jest jeszcze bardzo dobra, tak samo nie zamierzam wyrzucać ciasto tylko dlatego że ma 4 dni

Gość gość
jeszcze smażone odgrzewane kilkudnowe kotlety, o matko!!!

Gość gość
świeżo smażone były, czyli pierś surowa lądowała na patelnie i się smażyła, nic nie było odgrzewane, pierogi również były tego samego dnia gotowane, smażone i jedzone, tylko sałatki i ciasto było wcześniej zrobione

Gość gość
Tylko patologia przygotowuje tyle żarcia na święta, że potem je wyrzuca na śmietnik :D

Gość gość
dlatego należy robić tyle by zjeść w śięta a nie stare żreć jeszcze po świętach

Gość gość
a to dużo gdy zostanie pół miski sałatki i pare kawałków ciasta?

Gość Laura2777777
u mnie zostało tyle jedzenia, a jeszcze sie nie zepsulo, ze trzeba to zjeść, jakos nie czuje sie przez to patologia :D Gdyby cos bylo nieświeże to tak, ale skoro jeszcze jest dobre to dlaczego mamy to wyrzucic? A tez ciezko obliczyc ile dokładnie goście zjedzą wiec zawsze cos zostaje

cześć szlajko :) akurat znowu trochę omsknęłas się z prawdą, ale to u ciebie norma jako, że wigilia i 1 dzień świąt była poza domem, więc w ogóle nie gotowałam na święta (oprócz własnego wkładu w wigilię, który zaniosłam i zostawiłam w miejscu docelowym) wczoraj ugotowałam obiad i go zjadłam, zostało trochę na dziś, ale zaraz wkładam pieczeń do piekarnika na dziś i jutro, więc... tradycyjnie zabłysnęłaś swoją głupotą, nic sie nie zmieniło pozdrawiam szlajko :)

Gość gość
Wiadomo, że tylko patologia. Normalni ludzie nie żrą, tylko jedzą. ;)

Gość gość
Patologia szykuje jedzenie na kilka dni przed Świętami. Normalny człowiek szykuje wieczerzę dzień przed i w Wigilię, więc dzień po Świętach nic nie jest nieświeże.

Gość gość
Patologia, która założyła temat wpiepRZa sałatkę w Wigilię. Normalni sałatkę jedzą dopiero w oba dni Świąt :P

Gość gość
Sałatki robione kilka dni przed świętami? Wychodzi na to że ty już w święta żresz syf.